metalshow

Directia 5, in studioul TVR 3 cu Irninis Miricioiu

Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan şi Marius Keseri au dezvăluit secrete moderatoarei Irninis Miricioiu, în ediţia de sâmbãtã, 17 iulie, a emisiunii Din arhiva TVR, difuzatã de la 15.30 pe TVR 3.

Aproape 20 de ani de carierã artisticã, 20 de ani petrecuţi în lumina reflectoarelor, pe scenã, într-o perpetuã cãutare a esenţelor, dar şi a propriei identitãţi. 21 de albume, despre timp şi identitate, respect şi despre valoare, public şi romantism, cei 4 „romantici” au acceptat sã vorbeascã într-o discuţie de la trecut la prezent, prefaţatã cu momente de arhivã, unele cu o bogatã încãrcãturã emoţionalã.

Nici fanii adevãraţi nu vor fi uitaţi: pe langã concursul emisiunii, vor avea ocazia sã câştige albumul „Romantic, cel mai recent semnat Direcţia 5, cu autograful fiecãrui membru al trupei.

În momentul în care în emisiune se derulează imagini cu piesa Vreau o schimbare, de la Cerbul de Aur din 1994, când Cristi Enache se vede printre spectatori, are o mare surpriză şi-I mărturiseşte prezentatoarei Irninis Miricioiu : “Eram doar fan Direcţia 5, pierdut în mulţime… Nici nu visam să fac parte din trupă, ce imagini aveţi, le vrem şi noi!“.

Bucuresti, 15.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *