Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Diploma de Excelenta pentru SMARTfinancial.ro

pentru informare europeana
 
In cadrul Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei Fondurilor Europene, portalul de business www.SMARTfinancial.ro (inclusiv sub-brandul SMARTbank.ro, evidentiat direct de organizatori) a fost premiat cu “Diploma de Excelenta in popularizarea, gestionarea si pregatirea programelor co-finantate din Fonduri Europene” pentru categoria "Cele mai convingatoare si relevante campanii de informare europeana". “Motivarea acordarii acestei inalte aprecieri din partea societatii civile romanesti a avut in vedere profesionalismul, promptitudinea si acribia cu care acest portal a pus la indemana tuturor beneficiarilor sai informatii de ultima ora atent selectate, exemple de bune practici si alarmari rapide cu privire la toate evolutiile de interes major din domeniul procesului de integrare europeana, stadiul implementarii efective a legislatiei comunitare, racordarea la normele si exigentele Pietei Unice si alte oportunitati semnificative care apar vertiginos in aceasta zona cu dezvoltari dinamice impresionante”, au explicat membrii Comitetului Consultativ de selectie, prezidat de Dl Prof. Univ. Dr. Petre Prisecaru, Directorul Centrului de Excelenta pentru Piata Unica si Concurenta al Institutului de Economie Mondiala al Academiei Romane.

Evenimentul s-a desfasurat la World Trade Center Bucuresti pe data de 10 decembrie 2007, sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principesa Margareta a Romaniei si al Altetei Sale Radu, Principe de Hohenzollern-Veringen, Reprezentantul Special al Guvernului Romaniei, cu amabilul sprijin si in prezenta inaltilor reprezentanti ai urmatoarelor institutii: Comisia de Afaceri Europene a Parlamentului Romaniei, Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale, Comisia Europeana, Banca Europeana de Investitii, Compartimentul Dezvoltare Regionala si Fonduri Structurale – Cancelaria Primului Ministru, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Uniunea Profesiilor Liberale din Romania.

Diplomele acordate in cadrul ceremoniei sunt rezultatul deliberarii Comitetului de Consultare al Platformei de Actiune si Interventie Rapida "EU-RO Clearing Funds", constituite sub egida Consortiului Parteneriatului Strategic si coordonata de Fundatia EUROLINK – Casa Europei.

SMARTfinancial.ro, portal de business 100% romanesc, editat de SMART press SRL, a fost in 2007 implicat ca partener media in numeroase evenimente dedicate integrarii europene, absorbtiei fondurilor structurale si finantarii IMM-urilor in general, evenimente organizate de fundatii, institutii si companii private. SMARTfinancial a sprijinit inclusiv initiativele Fundatiei EUROLINK – Casa Europei si cele ale World Trade Center Bucuresti.

De asemenea, SMARTfinancial.ro ofera cititorilor sai informatii legate de Uniunea Europeana, prin rubrica de stiri special dedicata in publicatia electronica. SMARTfinancial.ro trateaza cu mare atentie si zona IMM,  prin rubrica Afaceri-IMM, sponsorizata de Transart si sprijinita activ prin parteneriatele cu IMMromania.ro si Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania.

In cadrul evenimentului de la World Trade Center Bucuresti au fost decernate premii pentru mai multe categorii, iar la categoria "Cele mai convingatoare si relevante campanii de informare europeana" au mai fost premiate Euractiv.ro si Grupul “Tribuna Economica” prin revista lunara “Economie si Administratie Locala”.

SMARTfinancial.ro este un ziar financiar exclusiv electronic, ce are continut propriu, adresat mediului de afaceri din Romania, oferind informatii, analize, reportaje si interviuri, inclusiv materiale realizate in colaborare cu specialisti din mari companii romanesti. Incepand cu luna septembrie 2007, SMARTfinancial.ro este auditat BRAT.

Bucuresti, 13.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *