free download 78 travel guides written by experts

Dinu Iancu Salajanu i-a distrus masina lui nea’ Beni

Dinu Iancu Sălăjanu este cea mai recentă victimă a echipei farsorilor. Avându-l drept complice pe Benone Sinulescu, Dan Negru i-a pregătit cunoscutului artist de muzică populară o ambuscadă de excepţie, în urma căreia maşina de suflet a lui nea’ Beni, condusă de Dinu Sălăjanu, a fost distrusă. Cum a reactionat artistul văzându-si bijuteria în asemenea hal şi cum s-a scuzat Dinu Sălăjanu, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20:15, la Plasa de stele.

În această săptămână Plasa de stele revine cu o farsă de zile mari a cărei victimă este îndrăgitul cântăreţ de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu. Hotărât să dea o mână de ajutor unui coleg aflat la nevoie, vedeta este de acord să conducă în locul lui nea Beni, sub pretextul că acesta nu mai are carnet. Benone îl roagă să-l ducă în service pentru o inspecţie RAR, iar pe drum îi povesteşte cât de mult ţine la maşină, fiind una de suflet, o maşină de colecţie de care îl leagă foarte multe amintiri.

La un moment dat însă, nea’ Beni îl roagă pe şoferul de ocazie să facă un scurt ocol, pentru că trebuie neapărat să lase un pachet unei cunoştinţe. Pe strada cu pricina are loc ambuteiajul planificat cu dibăcie de echipa lui Dan Negru. Ca din senin, Dinu este prins între două şoferiţe nervoase. Pentru a fi siguri că maşina nu părăseşte locul, din spate mai soseşte un vehicul care-i blochează cu succes pe cei doi artişti. Până reuşeşte să parcheze, Benone dispare preţ de o clipa, chipurile, cu treabă, lăsându-l pe artist să facă faţă singur situaţiei.

În timp ce aştepta ca strada să fie eliberată, spre marea lui surprindere, în plină ceartă şi ţipete, cele două şoferiţe avariază grav maşina în care se afla Dinu Iancu Sălăjanu, aceasta devenind aproape de nerecunoscut. Cum a reactionat nea Beni când şi-a văzut maşina distrusă , telespectatorii Antena 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20:15, la “Plasa de stele”.

Bucuresti, 21.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *