free download 78 travel guides written by experts

Dino Club se extinde pe piata romaneasca

Dino Club – „Vacanţă pentru toată familia: odihnă şi relaxare pentru părinţi, programe educative şi distractive pentru copii” este un concept dezvoltat de Best Reisen pe piaţa de turism din Ungaria încă din 1998. Hotelurile Dino Club, sunt alegerea ideală pentru familiile cu copii şi turiştii care doresc o vacanţă activă. Confortul sejurului se asigură prin camere familiale, grădini superbe, terenuri de joacă, piscine pentru copii şi plaje cu nisip. Dino Club oferă multiple posibilităţi de petrecere a timpului liber prin programe atractive destinate tuturor categoriilor de vârstă. Astfel pentru copii cu vârste cuprinse între 2 şi 12 ani, a fost înfinţat miniclubul Dino ce are în sezonul principal animatori de limba română şi unde se organizează olimpiade, jocuri, concursuri, excursii facultative pentru familii, iar seara minidisco. Pentru adulţi şi adolescenţi sunt organizate concursuri şi programe sportive: aerobic, aerobic în apă, tir cu arcul, boccia, volei pe plajă, iar seara discotecă. Pachetele turistice bine primite pe piaţa est-europenă au determinat extinderea Clubului Dino şi pe celelalte pieţe în care Best Reisen activează: România, Cehia, Slovacia şi Serbia. Conceptul Dino Club a fost promovat pe piaţa din România în pachetele cu destinaţia Tunisia (Dino Club Chiraz 3* All Inclusive, Dino Club Skanes Beach 4* All Inclusive) pentru prima dată în 2006. Anul acesta Best Reisen propune, pe lângă această destinaţie, altele două la fel de exotice: Egipt (Grand Hotel 4* Demipensiune/All Inclusive, Grand Resort 5* Demipensiune) şi Turcia (Mirador 4* All Inclusive, Alba Resort 5* All Inclusive, Alba Queen 5* All Inclusive). Acest concept include pe lângă programele de agrement pentru toata familia şi oferte speciale: în hotelurile Dino Club, copiii beneficiază de reduceri şi tarife speciale. În Chiraz Club 3* din Tunisia reducerile pentru copii sunt până la vârsta de 16 ani. În Grand Hotel 4* şi Grand Resort 5* din Egipt copiii până la vârsta de 12 ani beneficiază de servicii All Inclusive la tariful valabil pentru demipensiune. Aceste oferte au fost promovate şi în cadrul Târgului de Turism de la Bucureşti, desfăşurat în perioada 27 martie-4 aprilie.

„La Târgul de Turism din Bucureşti am încercat să reînviem atmosfera dintr-o vacanţă în Clubul Dino. Iniţiativa a reprezentat un real succes întrucât părinţi şi copii s-au bucurat de programele oferite de animatorii noştri: reprezentaţie de dans oriental, concursuri de colorat, desen, picturi haioase pe faţă” a declarat Csaba Garamszegi, managerul Best Reisen România. „De asemenea am avut o promoţie deosebită: reducere cu 20% a tarifelor din catalog, în cazul rezervării din timp, iar pentru înscrierile din perioada desfăşurării târgului, 27 martie – 4 aprilie, s-a oferit gratuitate pentru primul copil din familie înscris în hotelurile Dino Club”, a adăugat Csaba Garamszegi.

„Succesul înregistrat de acest tip de pachete turistice, în Cluburi Dino, destinate familiilor care îşi doresc o vacanţă activă şi altfel decât cele obişnuite, ne-a determinat să ne extindem oferta de pe piaţa din România, prin includerea destinaţiilor Egipt şi Turcia, pe lângă Tunisia care era deja disponibilă” a concluzionat managerul Best Reisen.

Bucuresti, 09.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *