free download 78 travel guides written by experts

Dinculescu de la Radio 21 a furat un telefon public

Bãieții de la PatruLA 21 au fãcut, astãzi, câteva mãrturisiri șocante, în direct, la Radio 21: Dinculescu a povestit, în direct, cã în copilãrie a fost oaia neagrã atât la școalã, cât și acasã. O trãsnaie le-a depãșit însã pe toate: Dinculescu a furat un telefon public cu cartelã! „Am fugit cu el în spate, pentru cã am crezut cã are monede. Ghinion! Era un telefon public cu cartelã!, a mãrturisit Dinculescu, râzând în hohote.

Nici colegii lui de matinal n-au fost mai cuminți în copilãrie. Craioveanu a dezvãluit cã i-a spart capul directorului de la școalã cu un bulgãre, fapt pentru care a fost exmatriculat iar DJ Andi „se laudã” cu o adevãratã colecție nãbãdãi: a bãgat o rangã pe ușa liftului, a spart toate geamurile din bloc… de plãcere și a bãtut toatã clasa! “Am fost inclusiv plimbat cu pancarta de BÃTÃUȘ de gât. Și tot nu m-am potolit, aruncam cu ouã de la etajul 10”, a mãrturisit Dj Andi.

PatruLa 21, cu Craioveanu, Dinculescu, DJ Andi și Orlando se aude la Radio 21, de luni pânã vineri, de la 06:30 la 10:00.

Bucuresti, 15.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *