metalshow

Dinastia – bani, lux si lacomie, marturia unei epoci istorice

Din 7 septembrie, la Romantica, un nou serial de colectie

Sambata, 6 septembrie, telespectatorii Romantica vor putea urmari deznodamantul celebrului "Dallas". Postul de televiziune va difuza un nou serial de colectie, "Dinastia", incepand cu 7 septembrie, zilnic de la orele 19.00. Replica feminina a lui JR, unul dintre cele mai urate personaje din istoria serialelor americane, Alexis, o intriganta de exceptie, fara scrupule, fermecatoare, inteligenta si dura, vine la Romantica! Fanii lui J.R nu vor fi dezamagiti de precursoarea controversatului personaj.

Localizata in Denver, Colorado, actiunea serialului "Dinastia" are in centru familia Carrington condusa de catre Blake Carrington (John Forsythe), un mogul al industriei petroliere. La inceputul serialului, Blake decide sa se casatoreasca cu secretara sa, Krystle (Linda Evans) spre nemultumirea rasfatatei sale fiice, Fallon (Pamela Sue Martin) si a fostului iubit al lui Krystle, Matthew (Bo Hopkins). Blake are dificultati si in a accepta faptul ca fiul sau, Steven (Al Corley) este homosexual. De altfel, la sfarsitul primului sezon el il impusca accidental pe un fost iubit al lui Steven. De aici necazurile se tin lant.

Al doilea sezon al serialului ne-o aduce in prim plan pe Alexis (Joan Collins), fosta sotie a lui Blake, care vine la proces sa depuna marturie impotriva fostului sau sot. Alexis este cel mai puternic personaj feminin al serialului si unul din cele mai detestate personaje din tot ceea ce reprezinta cultura cinematografica americana. Un corespondent masculin pe masura nu este decat J.R. din serialul Dallas. Ca si J.R. , Alexis este o intriganta de exceptie, fara scrupule, fermecatoare, inteligenta si dura, in acelasi timp. A fost caracterizata ca fiind acel tip de personaj pe care iti place sa il urasti. Producatorii serialului nu au ascuns faptul ca aceasta si fost intentia lor, de a portretiza o replica feminina pe masura a celebrului J.R. in antiteza cu ea este Krystle – blanda, calda, loiala, devotata familiei. De altfel, personajele feminine sunt foarte bine conturate in serial. Dinastia este serialul care a lansat-o pe Heather Locklear, care avea sa fie consacrata de serialul Melrose Place.

Desi a fost acuzat ca este o copie a serialului "Dallas", "Dinastia" se distinge de acesta prin subiectele mai fanteziste, mai creative si printr-o atmosfera mult mai elitista.

Bucuresti, 02.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *