free download 78 travel guides written by experts

Din primavara, doua noi branduri fashion in Romania

Olsen si Mandarina Duck

Rafar, divizia fashion a Grupului RTC, aduce, din primavara, doua branduri noi pe piata din Romania. Dupa Debenhams in 2007, Olsen si Mandarina Duck sunt numele care se alatura, din sezonul primavara-vara 2008, portofoliului Rafar. „Dupa ce in 2007 am deschis, odata cu Debenhams, cel mai mare magazin fashion din Romania, anul acesta intram pe noi zone de fashion retail adresate unor segmente bine definite de public: aducem Olsen pentru femei de peste 30 de ani, obisnuite cu produsele de calitate si care au nevoie de o oferta speciala si rafinata si Mandarina Duck pentru femei si barbati care iubesc calatoria” spune Ramona Stanciulescu, CEO Rafar.

“Elementele pe care ne bazam in ceea ce priveste noile branduri sunt noutatea conceptului, calitatea materialelor si a design-ului. Olsen intra pe o piata care nu si-a atins nici pe departe potentialul maxim: femei peste 30-35 de ani, segment pentru care piata din Romania nu are, in acest moment, o oferta exclusiva de monobranduri; Mandarina Duck este un brand absolut uimitor, ce va schimba obisnuintele de consum in materie de genti si accesorii din piele si materiale complementare, atat pentru femei cat si pentru barbati. In selectia celor doua francize am luat in considerare caracterul unic al ofertei pe care o aduc. Am facut primul pas catre nise de retail fashion si vom continua, anul acesta, cu o a treia franciza pe care publicul-consumator din Romania o va aprecia pentru aceleasi calitati”, considera Ramona Stanciulescu.

Olsen – un brand german – transforma in atitudine pasiunea pentru moda a femeii moderne. Femeia de succes, peste 30 de ani, se va simti rasfatata de stilul impecabil  propus de Olsen pentru tinutele office sau casual. Tinutele propuse reflecta gandirea pozitiva si spiritul comunicativ –  caracteristici esentiale ale femeii puternice-  si imbina valorile clasice cu elementele moderne.

Cu o experienta de peste 100 de ani pe piata internationala de fashion, brandul Olsen este prezent in toata lumea, in aproape 600 de magazine din peste 50 tari.

In Romania, Olsen s-a deschis pe 29 martie, in centrul comercial Bucuresti Mall si ofera un spatiu de shopping de 100 mp.

Mandarina Duck este brandul care a revolutionat tendintele internationale ale modei in materie de posete, genti de calatorie si accesorii  prin folosirea culorilor si a designului inovativ. Produsele Mandarina Duck se adreseaza femeilor si barbatilor care apreciaza creativitatea manifestata prin design si coloristica, si pentru care calatoria reprezinta un stil de viata. Atentia la detalii si spiritul liber sustin eleganta informala in orice context si transforma calatoria in arta.

Brandul Mandarina Duck a fost creat in 1977, in Italia, de catre Paolo Trento si Pietro Mannato. Prima colectie, Utility, a schimbat radical regulile pe piata accesoriilor, destul de statica pana atunci. Colectia propunea modele si culori indraznete, care au impresionat publicul independent si deschis unor experiente totale. Brandul s-a impus mai ales folosind puterea culorii, astfel ca „rata Mandarina” a fost aleasa ca simbol al brandului. Pasarea traieste in zona granitei dintre Rusia si China si simbolizeaza fericirea si loialitatea. Penajul multicolor, curiozitatea si instinctul ei de calatorie definesc valorile brandului.  Stilul inovativ, natural si colorat se transpune in dorinta de a explora infinitele posibilitati pe care lumea le ofera, ramanand fidel siesi, valorilor de calitate si legaturii puternice cu consumatorii. 

Astazi, Mandarina Duck inseamna peste 1000 de magazine pe trei continente si o prezenta in cele mai prestigioase Department Stores: Galeriile La Fayette, Primptems, Cortes Ingles sau KA.DE.WE.
Primul magazin Mandarina Duck din Romania se va deschide in aprilie 2008 in Baneasa Shopping City si va avea o suprafata de 80 mp.

Despre Rafar
In 2007, Rafar, divizia fashion a Grupului RTC, a lansat pe piata din Romania brandul britanic Debenhams, oferind romanilor, din aprilie 2007, cel mai mare magazin fashion din tara (Debenhams – Bucuresti Mall) respectiv, din noiembrie 2007, cel mai mare spatiu de shopping de moda din zona de Vest a tarii (Debenhams – Polus Center), in Cluj Napoca.
Cele doua magazine Debenhams pentru 9 luni respectiv 2 luni de functionare, au cumulat in 2007, un rulaj de 6 milioane euro si o suprafata totala de peste 4500 mp.
In 2008, Rafar isi imbogateste portofoliul de branduri fashion prin Olsen si Mandarina Duck (in primavara) si, in curand, cu o noua marca internationala de fashion feminin si masculin.

Bucuresti, 1.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *