metalshow

Din Peru in Ungaria, cu “Impresiile unui roman rupt in fund” – la „Hai Hui”

Cu Marina Almăşan, joi, 13 noiembrie, de la ora 20.10 – în direct la TVR 2 şi TVR HD

Chiar dacă ediţia din această săptămână este transmisă într-o zi de 13, Marina Almăşan porneşte Hai Hui fără teama că va fi lovită de ghion. Dar, pentru că majoritatea oamenilor sunt precauţi când vine vorba de cifra 13, la Hai Hui vom afla câteva dintre superstiţiile pe glob legate de această zi.

De altfel, acest preambul va fi unul benefic pentru periplul din această săptămână care ne va purta, din România în Peru, din Italia în Spania cu o scurtă incursiune în Ungaria, dar nu numai…

Cei mai cunoscuţi invitaţi în platoul emisiunii Hai Hui din această săptămână sunt jurnalistul Ion Cristoiu şi simpaticul bucătar Antonio Passarelli. Lor li se adaugă invitatul special al acestei ediţii, dl. Carlos Cueto Carrion, consulul Republicii Peru la Bucureşti. Iar pentru ca atmosfera să fie una cât mai exotică, trupa Sin Fronteras va aduce momente de neuitat cu muzică peruană.

Ion Cristoiu va aminti despre călătoriile sale şi despre cartea “Impresiile unui român rupt în fund", iar Antonio va face dovada talentelor sale culinare, pregătind, în transmisiune directă, pui cu ghimbir şi sos de iaurt cu ţelină pe pat de salată mixtă. În plus, simpaticul italian va interpreta piesa "L’Amore Vero".

Bucuresti, 12.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *