free download 78 travel guides written by experts

Din octombrie, Clubul Copiilor se deschide la Bucuresti Mall

Începând de sâmbătă, 4 octombrie, București Mall dă tonul distracției pentru juniori la Clubul Copiilor.

În această toamnă, primul centru comercial modern din București a pregătit un program special dedicat prichindeilor sub egida Clubul Copiilor. În fiecare sâmbătă, în Atrium, cei mici vor avea parte gratuit de distracție cu animatori deghizați în personajele lor îndrăgite din povești, face painting, muzică și dans. Mai mult, pe puști îi așteaptă spectacole de magie cu Paco și teatru de păpuși cu trupa Bi Ba Do.

În spațiul dedicat Clubului Copiilor, în fiecare sâmbătă, între orele 12:00 și 14:00, vor avea loc, alternativ, spectacole de magie și de teatru de păpuși, fiecare durând aproximativ o oră. Dacă într-un weekend este rândul magicianului Paco să-i amuze pe cei mici cu trucuri, jonglerii, numere ce implică iepuri și porumbei, dar și levitație și multe altele, în următorul sfârșit de săptămână, trupa Bi Ba Do va trece pe scenă. Ea a pregătit pentru cei mici spectacole de teatru cu păpuși ce includ “Capra cu trei iezi”, “Pinocchio”, “Cei trei purceluși” și “Punguța cu doi bani”.

După 15 noiembrie, Clubul Copiilor din București Mall își schimbă conceptul: va continua cu noi programe pe gustul copiilor și cu momente speciale pentru cei mici. În fiecare weekend, centrul comercial va asezona experiența cumpărăturilor făcute de părinți aici cu distracția pe cinste pentru juniori.

Programul complet pentru Clubul Copiilor va fi disponibil pe site-ul Bucuresti Mall (www.bucurestimall.com.ro), precum si pe pagina de Facebook a centrului comercial – www.facebook.com/bucurestimall.

Bucuresti, 30.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *