free download 78 travel guides written by experts

Din nou, SCOP Computers a fost dublu-premiat de HP Romania

SCOP Computers, companie de referinta pe piata de distributie IT&C din Romania, a primit din partea HP Romania, ca urmare a activitatii si rezultatelor obtinute in decursul anului 2011, doua premii exceptionale: “SCOP The Best ESSN Distributor 2011” si “SCOP Best Run Rate PSG Distributor in 2011”.

Festivitatea de acordare a premiilor a avut loc la Poiana Brasov, in cadrul evenimentului anual New Product Introduction (NPI) al partenerilor HP din Romania, intalnire ce marcheaza incheierea anului fiscal HP 2011.

Acordarea acestor distinctii reprezinta recunoasterea faptului ca SCOP Computers activeaza in piata cu cea mai larga gama de produse HP PSG, demonstreaza ca SCOP pastreaza traditia parteneriatului cu HP si confirma inca o data pozitia sa de lider in piata pe segmentele de servere, storage, networking, dar si personal computing.

“Eforturile noastre pentru pozitionarea in piata ca Value Added Distributor incep sa-si arate rezultatele. Am reusit sa ne pastram si sa ne consolidam pozitia intr-o piata care a suferit schimbari semnificative datorita conditiilor economice, ceea ce dovedeste ca directiile abordate au fost cele potrivite” afirma Cristian Stan, Manager Presales & Enterprise Solutions, SCOP Computers.

„Totodata, dorim sa multumim HP Romania pentru suportul si increderea acordate si partenerilor SCOP Computers, care au avut o contributie importanta in realizarile noastre si fara de care, eforturile depuse ar fi fost inutile” a mai adaugat Stan.

Bucuresti, 20.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *