free download 78 travel guides written by experts

Din noiembrie, Germanwings va opera in fiecare sambata cursa spre insula primaverii eterne

Perspective însorite pentru toţi cei care vor să se bucure de al cincelea anotimp: începând cu 7 noiembrie 2009, Germanwings are în fiecare sâmbătă cursă spre Fuerteventura.

Insulele canare, denumite datorită climei blânde “Insulele primăverii eterne”, reprezintă destinaţia ideală pentru cei împătimiţi de soare. Noua destinaţie Fuerteventura are o suprafaţă de 1.660 km2, fiind a doua insulă canară ca suprafaţă, după Tenerife. Adevarata atracţie a insulei o reprezintă plajele de nisip auriu de pe coasta de est. Copleşitoare sunt plajele din Corralejo, aflate sub protecţie naturală şi Insula Lobos. Partea muntoasă are şi ea farmecul ei în partea vestica a insulei, însă turiştilor nu le este recomandat să facă baie în această zonă din cauza curenţilor. Pot însă compensa cu o plimbare pentru a admira Atlanticul.

Începând cu 7 noiembrie 2009, Germanwings zboară în fiecare sâmbătă spre fascinanta insulă. Zborul (4U 242) decoleză la 12.00 de pe Koln/Bonn şi aterizează la 15.35 la Fuerteventura. Întoarcerea spre Koln se face în aceeaşi zi la 16.10.

Destinaţia Fuerteventura vine în întâmpinarea turiştilor săi cu plaje întinse şi cu valuri imense. Pentru cei care doresc să fie cu un pas mai aproape de soare, rezervările se pot face începând de zilele acestea, pe site-ul www.germanwings.com.

Bucuresti, 22.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *