metalshow

Din decembrie, in Bucuresti: Raymond’s – cel mai nou Wellness Pet Club pentru animalele de companie

Proprietarii de animale de companie din București sau care tranzitează orașul au la dispoziție, din decembrie, cea mai nouă variantă de îngrijire a micilor prieteni necuvântători: salonul Raymond’s, cel mai nou Wellness Pet Club, deschis lângă Arcul de Triumf din Capitală (Intrarea Șertrarului nr. 8, sector 1).

“Ne-am dorit ca animalele de care avem grijă la Raymond’s să poată beneficia în mod profesionist de tot ceea ce poate oferi un Wellness Club, așadar am inclus în oferta noastră servicii care acoperă întreaga gamă de necesități de îngrijire și, unic în România, socializare și entertainement creativ pentru animalele de companie. Credem ca a-ți asuma tovărășia unui animal de companie este un demers responsabil, care înseamnă să te asiguri că acesta este tratat cu grijă și respect de fiecare dată și în orice situație”, spune Anca Bogdan, Managerul Raymond’s Pet Salon.

Serviciile pe care proprietarii de animale le pot accesa încep de la pachete de bază, care contribuie la o bună stare de sănătate (tuns, spălat, periere și curățare a urechilor etc), continuă cu servicii de înfrumusețare (coafat, masaj, tatuaje, pet paint) și sunt extinse inclusiv pentru a răspunde nevoii de socializare si entertainement (pet dating, pet party, pet photoChic boutique).

Marcând o premieră la nivel de educație în acest domeniu, Raymond’s organizează, de asemenea, primul curs autorizat de calificare în meseria de Coafor Canin din București, cu durată de minimum 5 luni și diplomă de calificare oferită la absolvire.

Proiectul Raymond’s reprezintă un concept modern de “pet care” – dezvoltat cu sprijinul Uniunii Europene, care asigură susținere financiară – și are, de asemenea, o puternică componentă de implicare socială.

Raymond’s va încuraja adopțiile, oferind servicii pro bono de pregătire a animalelor din adăposturi pentru intrarea lor într-o familie adoptivă, în cadrul unor parteneriate cu centrele specializate care solicită ajutorul. Tot ca și componentă socială asumată, “Raymond’s va rezerva un număr de locuri pentru persoane din categorii defavorizate în cadrul cursurilor sale de profesionalizare.

Pentru detalii legate de Raymond’s Pet Salon, vă invităm să accesați www.raymonds.ro.

Bucuresti, 09.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *