Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Din aceasta seara, Sirile Kanal D emit dintr-un platou nou, conceput la cele mai exigente standarde tehnice

Simona Patruleasa: „Am emotii si sunt incantata ca le putem oferi telespectatorilor nostri o experienta extraordinara”

Incepand de astazi, de la 19:00, Stirile Kanal D vor transmite cele mai relevante informatii de pe agenda publica dintr-un studio nou-nout, conceput la cele mai inalte standarde tehnice, in acord cu cele mai proaspete trenduri in televiziune. Pe o suprafata de 200 de mp, cu un perete video de 50 mp, cu tehnologie LED si un pachet grafic complex si dinamic, stirile Kanal D devin un adevarat spectacol al informatiei si o experienta vizuala completa pentru telespectatorii de pretutindeni!

Simonaa Patruleasa, prezentatoare stiri Kanal D

Cum arata noul platou, dar si o serie de surprize legate de continutul stirilor veti afla urmarind astazi, de la ora 19:00, Stirile Kanal D!

„Din aceasta seara voi prezenta stirile dintr-un studio pe care abia astept sa il descopere si cei care ne privesc zi de zi, din fata micilor ecrane. Am emotii si sunt incantata ca putem sa le oferim telespectatorilor nostri o experienta extraordinara. Am asistat, din culise, la construirea noului platou, l-am vazut intr-o prima faza doar imbracat in tencuiala J, cu muncitorii forfotind de colo-colo. Apoi am vazut etapele ridicarii lui si acum sunt uimita de rezultatul final. Arata exceptional! “, spune Simona Patruleasa, prezentatoarea principalului grupaj informativ al zilei, de luni pana vineri, de la 19:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *