free download 78 travel guides written by experts

Din 8 septembrie, Semen cu Ivan sar (cu bani) in aer pe ProFM

De luni pana vineri, de la 6,30 la 10,00 Semen cu Ivan isi premiaza ascultatorii cu 100 EURO in fiecare ora.

Gazdele show-ului, vor asigura informatiile care conteaza, barfele care  coafeaza, comentariile care trateaza cea mai tare stire, cel mai curios fapt sau cea mai rusinoasa barfa, in doua cuvinte: “Bomba diminetii”. Ascultatorii trebuie sa trimita un SMS cu textul “ProFM” la 1474 (18 eurocenti cu tva inclus) si sa retina Bomba Diminetii. Semen si Ivan vor alege 3 ascultatori pe care ii vor suna in direct la ProFM. Daca raspund corect la intrebarea “Care este bomba zilei?” castiga automat 100 EURO in fiecare ora.
  
“Bomba diminetii” este cu adevarat stirea cu cea mai mare greutate tocmai de aceea doi oameni vor lucra în fiecare zi la amorsarea ei. Nono Semen este cel care se trezeste cu ProFM, la pranz lasa microfonul de DJ pentru a îmbraca statutul de director de programe ceea ce-l obliga sa si adoarma tarziu în noapte cu ProFM.
Colegul sau de program, Catalin Ivan, este omul din umbra care a conturat sound-ul radioului si care a raspuns afirmativ în momentul în care “aerul” i-a spus sa faca un pas în fata. Despre aerul tare al diminetii este vorba, unul pe care cei doi il vor mentine cat mai fresh si… pentru cei mai ascultatori de ProFM, cat mai cash.

Bucuresti, 08.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *