free download 78 travel guides written by experts

Din 7 noiembrie, comunitatea de business se muta la Zilele Biz

10 ani neintrerupti, 100.000 de participanti, 2.000 de speakeri. Este sumarul celor 10 editii a Zilelor Biz, cel mai mare si mai relevant eveniment de afaceri din Romania. Cifrele transmit doar o parte din ce inseamna acest eveniment pentru comunitatea de afaceri din Romania. Ce se ascunde in spate este de fapt pasiunea de a crea cel mai important eveniment de afaceri. In cei 10 ani, de-a lungul celor cinci zile, cat dureaza fiecare editie a Zilelor Biz, au fost prezenti cei mai reprezentativi oameni de afaceri, top manageri, specialisti, antreprenori, romani si straini.

Timp de zece ani, Zilele Biz au fost de fiecare data in avangarda ideilor, pentru ca tot ce este nou, toate tendintele din cele mai dinamice domenii au fost prezentate si dezbatute in cadrul evenimentului.

Cea de-a zecea editie a evenimentului (www.zilelebiz.ro), are loc in perioada 7-11 noiembrie la Hotel Howard Johnson din Bucuresti. Evenimentul este organizat de revista Biz si are ca partener principal Class Living.

Prima zi a evenimentului a debuteaza prin sesiunea “Antreprenorii Deceniului”, conferinta dedicata antreprenorilor care au schimbat fata businessului romanesc din ultimii zece ani si care au venit pentru a impartasi publicului viziunea lor despre cum se construieste succesul de durata in lumea dura a afacerilor.

Printre cei care vor fi prezenti pe parcursul zilei de luni se numara: Marius Ghenea, Presedinte FIT Distribution, Camelia Sucu, Owner, Class Living, Mihaela Nicola, CEO, The Group, Mihail Marcu, Presedinte CA, Medlife, Mihai Miron, General Manager, Ropharma, Radu Georgescu, President and Chairman of the Board, Gecad, Cornel Marian, Managing director, Oresa,Tiberiu Moisa, Director Executiv Clienti Corporativi si IMM, Banca Transilvania, Orlando Szasz, Cofondator Renania Trade, Cornelius Brody, Fondator & CEO iQuest, Radu Tudorache, Administrator, M Grup.

Bucuresti, 04.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *