free download 78 travel guides written by experts

Din 6 octombrie, TVR 1 isi lanseaza grila de toamna

TVR 1 vine cu o grilă nouă din 6 octombrie, cu tronsoane bine definite, care includ seriale şi filme de top, talk-show-uri şi divertisment de cea mai bună calitate.

Atfel, din 6 octombrie, de luni până joi, prime-time-ul începe cu noi episoade din serialele  de succes  Eureka, Anatomia lui Grey, (sezonul IV, în premieră), Agenţia Psych şi CSI – Crime şi investigaţii (sezonul VII, în premieră). Serile de marţi până joi continuă de la ora 21.10 cu talk-show-urile incitante Între bine şi rău, Prim plan şi S-a-ntâmplat în România.

Filmele bune invadează toamna asta TVR 1, în fiecare seară, de marţi până duminică, de la ora 22.15, pe o linie dedicată, special creată pentru iubitorii de filme bune (Vă găsesc fermecător, Pictăm sau facem dragoste?, Labirintul lui Pan, Jurnalul lui Bridget Jones, Chicago, Alexandru, Shakespeare in Love, Kill Bill 1 şi 2, şi multe altele). Teatrul se instalează luni seara în program şi va aduce mari actori şi mari piese ale dramaturgiei, cum sunt Doctor fără voie, de Moliere, Tache, Ianke şi Cadîr, de V.I. Popa.  

Divertismentul va fi concentrat pe finalul de săptămână. De vineri până duminică, Iuliana Tudor, Marina Almăşan şi Dan Bittman vă invită la emisiuni pline de bună dispoziţie, cu invitaţi în platou. Iuliana Tudor revine din 10 octombrie cu un nou sezon din O dată-n viaţă, într-un studio mărit, cu decor înnoit, cu mai mulţi invitaţi. Marina Almăşan moderează din 11 octombrie Ne vedem la TVR, într-un format nou, extins pe aproape două ore, şi transmis în fiecare sâmbătă, de la ora 14.20.  Dan Bittman aduce duminica, de la ora 17.10 un nou sezon de Dănutz SRL, alături de bucătarul Antonio şi trupa Marfar.

Emisiunile de cultură sunt foarte bine reprezentate pe TVR 1, postul difuzând din 6 octombrie patru astfel de producţii: Citeşte şi dă mai departe, un nou talk-show cultural moderat de Marius Chivu (luni, ora 18.10), Garantat 100%,  intrat în cel de-al zecelea an de viaţă (sâmbătă, ora 17.00), Nocturne, (vineri, 00.30) emisiunea Marinei Constantinescu, revenită în grilă după o scurtă pauză, dar şi Profesioniştii Eugeniei Vodă (sâmbătă, 00.10).

Miezul zilei este un nou show pentru femei, găzduit pe TVR 1, transmis în direct şi prezentat de luni până joi, de la ora 12.00, de Iuliana Marciuc şi vineri de Leonard Miron.

Tot în grila de toamnă, vin pe TVR 1 talk-show-urile De la Est la Vest, cu Bogdan Chireac, Săptămâna politică, cu Monica Ghiurco, dar şi emisiunea de politică externă Europa ne priveşte, moderată de Luca Niculescu.

Alte noutăţi oferite de TVR 1, începând cu săptămâna următoare, sunt emisiunea de mediu Green Report, prezentată de Zoli Toth (de la Sistem), dar şi Descoperă Europa ta! şi Parfum de glorie (cu Dumitru Graur), cu noi ediţii.

Bucuresti, 01.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *