free download 78 travel guides written by experts

Din 5 septembrie revin Neatza cu Razvan si Dani, Acces direct si Un show pacatos

Din 5 septembrie, la Antena 1 Răzvan și Dani spun Neatza din casă nouă

Din 5 septembrie, cei mai simpatici matinali se întorc la Antena 1 pentru un  nou sezon „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Entuziasmul echipei este cu atât mai mare cu cât, începând de luni, emisiunea se va transmite dintr-un studio nou-nouț. Întrebat care sunt schimbările cu care îi întâmpină pe telespectatori în această toamnă, Dani răspunde emoționat: „După mulți ani ne mutăm în casă nouă. Studioul arată senzațional. În rest… „Neatza” e o familie. Nu facem schimbări bruște, vă lăsăm să descoperiți încet. La urma urmei, nici în familie, dacă fata cea mică vine acasă cu un tip tatuat… nu o face brusc”.

La fel de încântat este și Răzvan mai ales că pentru această toamnă li s-a pregătit: „O casă nouă, o frumusețe de casă și condiții tehnice noi. Am crescut odată cu publicul nostru și, după un sezon senzațional, am primit în dar cheile unei sufragerii nou-nouțe. În rest… cum ne stă bine: Vlăduț pentru culoare și stomac fericit, Flavia și Amalia pentru ușoare tachinări, Oprișan la post în Agora lui cibernetică, Răzvan și Dani pe post de gazde ce spală farfuriile după petrecere.”

Invitații primei ediții ai emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” din această toamnă sunt: Nicole Cherry, Mandinga, Maxim, What’s up, Amna, Woody, Yo, DJ Rino și Silvia.

Luni, 5 septembrie, de la orele 17.00, respectiv 23.00, „Acces Direct” și “Un show păcătos” revin la Antena 1, cu imagini exclusive de la nunta Andreei Tonciu și botezul fiicei sale

“Acces Direct”, emisiune prezentată de Simona Gherghe, și „Un show păcătos”, al cărui gazdă este Dan Capatos, revin din 5 septembrie, la Antena 1, cu sezoane noi din care nu vor lipsi subiectele exclusive, poveștile impresionante de viață ale unor oameni speciali, dezvăluirile de culise și picanteriile mondene abordate într-un stil inconfundabil de cei doi prezentatori.

Luni, la Antena 1, în primele ediții “Acces Direct”  și “Un show păcătos”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea imagini în exclusivitate de la cele mai importante evenimente din viața Andreei Tonciu: nunta cu alesul inimii ei și botezul fiicei sale, Rebecca Anamaria.

„După cinci săptămâni de vacanță, mi-e dor de prietenii emisiunii și de adrenalina directului. Continuăm seria povestilor despre oameni obișnuiți, povești impresionante, din care fiecare are câte ceva de învățat. Insă nu neglijăm nici vedetele de la noi, mai ales la evenimente speciale. De altfel, așa vom și începe noul sezon. Că tot se poarta nunțile, noi avem o petrecere dublă: căsătorie si botez, cu miri și nași celebri. Este o exclusivitate, așa că vă aștept luni, de la 17.00, ca de obicei!” spune Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Acces direct” ce revine de luni, 5 septembrie, la Antena 1.

După ce a avut parte de o cununie civilă de vis, Andreea a pregătit o nuntă ca-n poveşti cu alesul inimii sale. Decorul în care va avea loc evenimentul va fi de-a dreptul spectaculos, cu aur, cristale prețioase, ornamente fascinante, iar meniul va fi unul sofisticat.
Cu rochia sa specială, pentru care a achitat o sumă cu multe zerouri, Andreea Tonciu e convinsă că se va face admirată de toată lumea. Şi pentru că naşii Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au un program foarte încărcat, Andreea a hotărât ca în aceeași zi să aibă loc și botezul Rebeccăi Anamaria, fetiţa ei în vârstă de trei luni. Astfel, duminică, 4 septembrie, două evenimente importante se vor petrece în viața Andreei: se va căsători și își va boteza primul copil.

Printre sutele de invitați care și-au anunțat prezența la cele două evenimente se află numeroase persoane publice, printre care Carmen Minune şi Elis Armeanca.

Cine vor fi celelalte vedete, care sunt cele mai spectaculoase imagini de la nunta Andreei Tonciu și de la botezul fiicei sale, dar și care sunt amănuntele din culisele celor două evenimente, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în exclusivitate luni, 5 septembrie, de la ora 17.00, la “Acces Direct” și, de la ora ora 23.00, la “Un show păcătos”.

“De obicei, la început de sezon, toată lumea promite marea cu sarea, să atragă telespectatorii. Din fericire, “Un show păcătos” a devenit de mult timp un “clasic”, așa că nu mai are nevoie de asemenea tertipuri. Eu le spun telespectatorilor un singur lucru: luni începe “Un show păcătos”. Vă mulțumesc pentru acest al 18-lea început. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, spune Dan Capatos, la începutul celui de-al 18-lea sezon al emisiunii pe care o prezintă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *