Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Din 4 februarie, “Ochii din umbra” revine cu nou sezon, la Kanal D

Ernest are acum la dispozitie un adevarat birou de investigatie mobil, dotat cu tehnologie de ultima generatie

Din 4 februarie, ora 23:15, Ernest revine cu un nou sezon “Ochii din umbra”, la Kanal D! Investigatiile ajung la un alt nivel, telespectatorii vor fi martorii unor povesti de viata cu miza cutremuratoare si ai unor tradari incredibile. De asemenea, in acest nou sezon, cei din fata micilor ecrane vor putea fi si mai aproape de modul in care sunt rezolvate cazurile din emisiune, acestia putand urmari in detaliu mecanismele muncii de detectiv, inclusiv filajul.

Ernest 27 august

Ernest are la dispozitie acum un adevarat birou de investigatie mobil, o duba echipata cu tehnologie de ultima generatie. Senzatia ca asisti la un adevarat film de actiune este unul dintre elementele de atractie ale noului sezon “Ochii din umbra”.

“Asteptam nerebdatori reintalnirea cu telespectatorii nostri carora le-am pregatit si mai multe cazuri incredibile, unele de-a dreptul tulburatoare, in care oameni obisnuiti, cu vieti aparent normale, sunt capabili de manipulari si escrocherii sentimentale la care nici nu te gandesti sau pe care le vezi doar in filme. Echipa de detectivi a emisiunii va fi mai vizibila pentru telespectatori, tocmai din dorinta de a le oferi acestora, pas cu pas, detalii despre ce implica profesia de detectiv si cum se face filajul. Fiti alaturi de noi in noul sezon «Ochii din umbra», din 4 februarie!”, a spus Ernest.

Nu pierdeti duminica, 4 februarie, de la ora 23:15, debutul unui nou sezon “Ochii din umbra”, prezentat de Ernest, cu o serie de cazuri mai intense ca niciodata, in care povesti de viata, ajunse pe muchie de cutit, se fac si se desfac in caruselul necontenit al jocurilor sentimentelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *