free download 78 travel guides written by experts

Din 31 iulie, de la ora 06.00 la 10.00, la Antena 1, Observatorul vine cu o ofertă specială matinală

În ultima lună de vară, Observatorul dimineţii vine cu o ofertă specială: de două ori mai multă informație, de două ori mai multe vedete, de două ori mai multe știri.

Începând de luni, 31 iulie, de la ora 6.00 până la ora 10.00, Observatorul dimineţii le aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri ale momentului, informaţii despre cele mai „fierbinţi” locuri ale momentului, ponturi pentru weekend şi nu numai.

echipa Observator

Olivia Păunescu, Valentin Butnaru, Octavia Geamănu şi Daniel Osmanovici sunt cei care vor spune „bună dimineaţa!”, în fiecare zi, de luni până duminică, de la ora 6 fix. Fie că e vorba de caniculă sau furtuni, că e cod galben de inundaţii sau că vremea e perfectă pentru mers la munte ori pe litoral, Mihai Jurcă, Evi Popa şi Iuliana Pepene sunt cei care vor aduce informaţia în casele românilor, fie de la televizor, fie în direct de pe pagina de Internet a Observatorului, www.observator.tv.

În tot acest timp, reporterii Observator Sergiu Cora, Andrada Popovici, Sabrina Preda, Andreea Gherasim și Oana Iancu sunt peste tot unde se întâmplă lucrurile relevante, pentru ca telespectatorii Antena 1 să afle primii informaţia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *