free download 78 travel guides written by experts

Din 3 mai, televiziunea DIVA deschide sezonul nunților

Vă invităm cordial să petreceți luna mai cu DIVA și să luați parte la sezonul nunților!

Sezonul nunților aduce câte un film romantic, duminica, de la 16:00, începând din 3 mai.

Printre filmele romatice se găsesc și două premiere la DIVA: Ultima domnișoară de onoare (2019 – Last Bridesmaid, 3 mai) și Prietenă și mireasă (BFF Bride/From Friend to Fiance, 31 mai).

Becca (Rachel Boston) este mereu domnișoară de onoare, dar la nunta verișoarei ei se simte atrasă de Kyle (Paul Campbell), prezent la ceremonie în calitate de fotograf. Se pare că în curând o sa scape de titlul de Ultima domnișoară de onoare.

Ultima domnisoara de onoare

Când Ted (Ryan Paevey) se logodește, fata răutăcioasă din liceu, o alege pe cea mai bună prietenă, Jessica (Jocelyn Hudon), să organizeze evenimentul special. Problema este că sentimentele ei pentru Ted o încurcă. Deznodământul este în Prietenă și mireasă!

Prietena si mireasa

Seria de filme romantice include și titlurile: Mireasa perfectă (The Perfect Bride, 10 mai), Mireasa perfectă: Clopote de nuntă (The Perfect bride: Wedding Bells, 17 mai) și Aventură în doi: Căsătoria (All Of My Heart: The Wedding, 24 mai).

Anul acesta Sezonul nunților vine exclusiv la TV și aduce câte un film romantic, duminica, de la 16:00, începând din 3 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *