free download 78 travel guides written by experts

Din 21 noiembrie, ziarul Adevărul te îndeamnă să-i scrii României

De peste un secol, ziarul Adevărul scrie despre România, acum e rândul românilor sa transmita mesajul lor pentru țara noastră. Astfel, luni, 21 noiembrie, ziarul Adevărul îndeamnă cititorii să-i scrie României!

Cititorii sunt invitați să completeze mesajul lor pentru România pe prima pagina a ziarului de luni, 21 noiembrie, să-i facă o poză și să o trimită pana pe 30 noiembrie redacției prin Facebook, WhatsApp sau email. Pot sa se pozeze impreuna cu ziarul completat sau sa trimita doar poza mesajului scris de ei pe prima pagină. Cel mai inspirat, original, deosebit mesaj va fi pe prima pagină a ziarului care va apărea de 1 Decembrie. Mai mult, cititorii ale caror mesaje au fost considerate cele mai frumoase pot câștiga un drapel de colecție din istoria României, steaguri din diferite perioade cum ar fi: Ferdinand, Carol, Cuza sau Mihai I.

Concursul se va desfășura în perioada 21 noiembrie – 1 decembrie. Mai multe detalii și regulamentul de concurs pot fi găsite în ziarul Adevărul și pe adevarul.ro.
 
www.facebook.com/Adevarul, (prin mesaj privat)
 
Spotul campaniei:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *