free download 78 travel guides written by experts

Din 17 ianuarie, Razvan si Dani inveselesc din nou diminetile

Simpaticii Răzvan şi Dani s-au întors din vacanţă şi vor reveni la Antena 1 cu forţe proaspete. Începând de luni, 17 ianuarie, un nou sezon „Neatza cu Răzvan şi Dani” se anunţă a fi vesel şi plin de viaţă.

S-au odihnit, s-au relaxat şi au planuri măreţe pentru 2011. Gazdele emisiunii şi-au propus să le ofere telespectorilor şi în dimineţile din 2011 porţia de entuziasm şi veselie. Timp de două ore, de la 8.00 la 10.00, cei care vor urmări emisiunea vor avea parte de multe suprize şi invitaţi haioşi pe tot parcursul anului. Şi ca lucrurile să meargă strună de la bun început, echipa Neatza deschide sezonul în ton de petrecere.

În prima ediţie din acest an, Răzvan şi Dani îi vor avea în platoul emisiunii pe Deep Central, Dj Andy şi Stela, Liviu Hodor şi Tara, dar şi alţii. Telespectatorii sunt invitaţi să se trezească pe muzica antenrantă a acestora, însă programul pregătit de matinali nu se limitează la atât. De pildă, telespectatorii vor putea afla şi cu ce se mai ocupă Oana Zăvoranu.

De-a lungul timpului, emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani a avut în platou numeroase vedete şi personaje vesele care au dat un plus de culoare începutului de zi pentru telespectatori. Mihaela Rădulescu, Nadia Comăneci, Ilie Năstase, personajele Disney, Mihaela Bilic, Smiley, Guess Who sunt doar câteva dintre numele cunoscute care au început ziua alături de Răzvan şi Dani.

Bucuresti, 14.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *