Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Din 12 iulie, la Antena 1, mergem cu Prodanca si Reghe in aventura americana

Se aşteaptă o vară incendiară la Antena 1! Începând din 12 iulie, telespectatorii vor porni alături de Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf într-o călătorie incredibilă dincolo de Oceanul Atlantic. Destinaţia, unul dintre cele mai spectaculoase oraşe ale lumii, un loc unde viaţa este trăită intens secundă de secundă, printre lumini care-ţi fură privirea, clădiri luxoase şi nenumărate atracţii care aşteaptă să fie descoperite. Din 12 iulie, aventura americană începe din Las Vegas şi de acolo împreună cu Prodanca şi Reghe călătorim în cele mai spectaculoase locaţii ale Statelor Unite ale Americii.

Compania va fi una pe măsură, o familie frumoasă, energică alături de care nu există niciun moment de plictiseală. Inteligentă, puternică şi cu un simţ al umorului extraordinar, Anamaria reuşeşte să găsească mereu partea plină a paharului şi să trăiască la maxim fiecare situaţie de viaţă. Ca şi soţul ei, cunoscutul antrenor Laurenţiu Reghecampf, se bucură de o carieră de succes şi împreună fac o echipă puternică, dar mai ales, o familie fericită. În aventura americană, cei de acasă vor descoperi pe îndelete viaţa acestei familii şi vor trăi alături de ei bucuria unei vacanţe spectaculoase.

Bineînţeles, din aventura americană nu putea lipsi un personaj central al vieţii celor doi, Bebe, aşa cum îl alintă Anamaria pe Laurenţiu junior, micuţul familiei. Şi mama Aneimaria, îndrăgita cântăreaţă Ionela Prodan le va fi aproape, mai ales că va avea bucuria de a o revedea şi pe Anca, fiica ei, care locuieşte în Statele Unite. O altă persoană care va savura la maxim aventura americană va fi şi Nuţi, bona lui Bebe, o persoană de încredere în familie.

Împreună vor pleca peste ocean, aducându-le celor de acasă nu numai o experienţă uluitoare pe tărâm american, ci şi întâmplări reale din viaţa lor de familie, ocazia de a-i cunoaşte aşa cum sunt într-un reality-show savuros. Din 12 iulie, urmăreşte “Prodanca şi Reghe: Aventura americană” numai la Antena 1.

Bucuresti, 21.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *