Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Dima ne canta despre o poveste de dragoste cu “Urzici”

Dupa succesul celui mai recent single al sau, care a adunat aproape 20 de milioane de vizualizari si l-a adus din nou in atentia industriei muzicale, Dima lanseaza astazi “Urzici”.

“Urzici” este rezultatul colaborarii de succes pe care artistul o are cu Ciprian Blaga, acestia lucrand impreuna si la hitul “Cires de mai” (feat Amna), clipul fiind semnat de Criss Blazziny, cunoscutul rapper si regizor.

“Ma bucur ca Criss a reusit sa realizeze un clip care din punctul meu de vedere completeaza perfect piesa si ii multumesc prietenei mele Roxana Niculae pentru ca m-a suportat la filmari :)” – Dima

Dima, originar din Chisinau, a reusit sa atraga atentia in 2008 prin participarea la concursul de talente “Fabrica de staruri”, prima editie din Republica Moldova, unde s-a calificat in finala. La scurt timp dupa, artistul a obtinut unul din rolurile principale in serialul “Pariu cu Viata”, alaturi de Alina Eremia, Dorian Popa, Liviu Teodorescu si Sore Mihalache, printe altii.

Dima, Urzici

Desi au urmat o serie de rolul de success interpretate de Dima in televiziune, printre care se numara “Ferma Vedetelor” si “Te cunosc de undeva”, artistul nu a putut sta departe de prima sa dragoste, muzica.

“Ma bucur foarte mult c-am reusit sa lansam piesa, tinand cont ca lucram la ea de ceva timp pentru a o aduce la cea mai buna forma. Am investit foarte multe emotii in acest proiect si sper ca si voi sa simtiti asta. Ii multumesc lui Ciprian pentru colaborarea noastra si echipei de la Roton pentru incredere.” – Dima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *