Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

“Dila” – un nou serial turcesc incepe din 20 aprilie, la Kanal D

"Dila", un nou serial turcesc, va fi difuzat la Kanal D, incepand din 20 aprilie. Kanal D continua astfel sa le ofere telespectatorilor cele mai bune productii ale genului, de aceasta data mizand pe o poveste de dragoste interzisa, rivalitatea intre doua familii puternice, dar si intre doua lumi aparent ireconciliabile – una traditionalista, cealalta moderna.

Dila (Hatice Sendil) este o tanara frumoasa si educata din Istanbul, care in urma casatoriei ajunge pe mosia unei familii bogate, conduse dupa cutume ce vor veni in conflict cu principiile de viata moderne ale tinerei. Familia Barazoglu este stapana unor pamanturi in care oamenii sunt obedienti "boierului", un personaj foarte respectat de intreaga comunitate. Singurul care ajunge sa se opuna acestuia este chiar fiul sau, Acer (Necip Memili), un caracter puternic si malefic deopotriva. O disputa pe o bucata de pamant va arunca in aer relatiile fragile dintre familiile Barazoglu si Karadagli, iar Dila va trece printr-o tragedie provocata de lupta intre clanurile inamice.

Fiul cel mare al familiei Karadagli, Riza, unul dintre cele mai puternice caractere ale serialului, este interpretat de Erkan Petekkaya, celebrul actor care l-a intruchipat pe Ali, personajul principal masculin din "Tradarea".

Dincolo de intriga puternica, personaje bine conturate si actori talentati, serialul cucereste prin peisajele tulburatoare, reconstituirea unui stil de viata arhaic si coloana sonora.

Nu pierdeti incepand din 20 aprilie, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, "Dila", o poveste impresionanta despre caile complicate ale dragostei, ura, onoare, obiceiuri pastrate de secole, aflate fata cu schimbarile lumii moderne.

Puteti viziona in linkul de mai jos mai multe imagini din primul episod:
//www.kanald.ro/multimedia/dila—din-20-aprilie–de-la-ora-20-00–la-kanal-d_135936.html.Nota: Odata cu introducerea in grila de programe a serialului "Dila", serialul "Tradarea" va fi difuzat, incepand din 22 aprilie, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00.

Bucuresti, 10.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *