free download 78 travel guides written by experts

DIGITAL UPGRADE PROJECT – instrument profitabil pentru maximizarea promovării online

Am intrat cu toții într-o nouă eră a digitalizării masive, a activității de la distanță (remote work), precum și a aplicării Pactului Ecologic UE, iar aceste transformări rapide afectează frontal atât imaginea, cât și randamentul activității organizațiilor / brandurilor noastre zi de zi.

Spre a reuși o recuperare economică mai rapidă în perioada crizei COVID-19, anumite decalaje, a identifica noi parteneri viabili și a maximiza randamentul global al prezenței și marketingului online, am lansat Parteneriatul Strategic, sub genericul ”DIGITAL UPGRADE PROJECT”, direct raportat la nevoile personalizate ale fiecărei organizații și, mai ales, în scopul extinderii bazei de parteneri, clienți și noi proiecte.

În acest sens, propunem următorul set de soluții în care am înregistrat deja succes și în cadrul căruia ne asumăm următoarele componente concrete la alegere:

  • în mod rapid și gratuit, oferim pre-evaluarea privind adoptarea unui design atractiv al site-ului web, mult mai lesne accesibil de pe diverse dispozitive mobile (laptop, tabletă, telefon smart)
  • promovăm în forță oferta / brandul organizației Dvs. prin canale Social Media strâns interconectate (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube, după caz)
  • optimizăm site-ul (SEO) pentru vizibilitate sporită pe motoarele de căutare de tip Google, pentru ca site-ul Dvs. să pară prioritar în pagină, conform introducerii cuvintelor-cheie dorite
  • ne putem asuma administrarea tehnică / mentenanța permanentă a site-ului și actualizarea ritmică a soft-urilor
  • asistență tehnică specializată și personalizată pentru: aplicații mobile, softuri educaționale, promovarea prin rețele sociale (Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram etc.), organizarea de live-uri și webinar-uri etc.
  • redactarea articolelor, mesajelor și comunicatelor de presă, precum și diseminare acestor, inclusiv prin sprijinul Partenerilor Media ai programului
  • traducerea site-ului în diverse limbi străine: engleză, franceză, spaniolă, italiană etc.
  • acordăm posibilitatea unor parteneriate cu alte site-uri sau rețele / platforme, în vederea creșterii vizibilității și credibilității site-ului propriu
  • menținem interconectarea cu informațiile și proiectele rețelelor europene din care facem parte.

upgrade

Pentru a ne conecta la Parteneriatul Strategic propus, ce are drept scop comun generarea unui spațiu mai prietenos și mai dinamic pentru cât mai diverse proiecte, colaborări și evenimente, avansăm invitația aderării Dvs. la acest program, pe baza Formularului de Afiliere disponibil pe site-ul: http://ciosuerd.houseofeurope.ro/digital-upgrade-project/.

Înscrierea în acest program este gratuită și deschisă tuturor organizațiilor interesate (ONG-uri, instituții publice, companii, PFA etc). Detaliile juridice / tehnice ale acestei colaborări urmează a fi stabilite de la caz la caz cu fiecare partener. În cea de-a doua etapă, în urma pre-evaluării gratuite, inițiatorii proiectului propun un mod de colaborare și sprijin reciproc prin semnarea unui Acord-Cadru de Parteneriat, care va stabili prin eventuale acte adiționale modul concret și cât mai favorabil de colaborare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *