free download 78 travel guides written by experts

Digital Signage – Saptamana 18-22 septembrie

Vino la DIGITAL SIGNAGE, intre 26 si 29 septembrie!

Marti, 26 septembrie, se deschide DIGITAL SIGNAGE, prima expozitie din sud-estul Europei dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive. Timp de 4 zile (pana vineri, 29 septembrie), cupola Pavilionului Central din Romexpo-Bucuresti te va transpune in lumea fascinanta a display-urilor digitale si tehnologiilor interactive, in care vei vedea sisteme de afisaj digital, aplicatii, touchscreen-uri, display-uri large format, display-uri interactive, ecrane LED, sisteme de prindere si expunere, precum si o multime de gadgeturi conexe. Printre expozanti se numara cei mai importanti producatori si distribuitori de pe piata locala si internationala, precum Epson, Philips, NEC, BenQ, LG Electronics Romania, MGT Educational, Pro Dance Show, NoBrand si Caralux.

Digital Signage

Nu rata Conferinta Digital Signage, care se va desfasura pe 27 septembrie in sala Cupola a Pavilionului Central din Romexpo-Bucuresti, incepand cu ora 13:00, si va fi sustinuta de speakeri importanti ai industriei, printre care Marian Dumitru (LG Electronics), Mihai Constantinescu (Artexim), Eduard Dumitrascu (Smart City), Matius Ichim (MATIUS Studio), si moderata de Ciprian Susanu (Dare Digital).Vezi agenda completa si rezerva-ti loc la conferinta aici.

Intrarea la expozitie este gratuita, cu inregistrare online; tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul evenimentului, www.printsign.ro/digitalsignage, si sa completezi formularul de inregistrare, care iti genereaza un cod unic. Pastreaza acest cod unic pentru a-l declara la Punctul de inregistrare din Pavilionul Central si vei intra in posesia ecusonului personalizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *