free download 78 travel guides written by experts

DigiSign si Banca Transilvania – parteneri pentru emiterea certificatelor digitale

DigiSign si Banca Transilvania faciliteaza obtinerea si distribuirea certificatelor digitale, la nivel national. Solicitantii au la dispozitie reteaua de unitati ale Bancii Transilvania pentru a depune actele si a ridica, ulterior, certificatele digitale emise de catre DigiSign.

Cu ajutorul semnaturii electronice pot fi efectuate tranzactii online, pot fi trimise e-mail-uri în deplina siguranta sau se pot implementa solutii IAM (Identity and Access Management).

Prin acest parteneriat, DigiSign si Banca Transilvania vin în întampinarea tuturor clientilor care au nevoie de semnatura electronica, oferind un sistem alternativ rapid de obtinere a certificatelor.

Certificatul digital are valoare legala si ajuta antreprenorii sa economiseasca timp atunci cand interactioneaza cu institutii ale statului: Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM), Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSP), Monitorul Oficial, Depozitarul Central, Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, precum si cu partenerii de afaceri.

DigiSign, membru al iNES Group, este unul dintre principalii furnizori din domeniul serviciilor de infrastructura a cheii publice (PKI) si securitatea tehnologiei informatiilor. Compania este o autoritate de certificare (AC) din Romania care permite afacerilor si consumatorilor sa comunice si sa incheie cu incredere tranzactii prin retelele digitale.

Banca Transilvania® se numara printre primele banci din Romania, în functie de active. Misiunea sa, ca banca privata cu capital majoritar romanesc, este sa sprijine mediul de afaceri prin produse si servicii inovatoare. Activitatea BT este organizata pe patru linii principale de afaceri: persoane fizice, IMM, companii mari, respectiv Divizia pentru Medici.

Banca Transilvania are peste 6.000 de angajati, o retea formata din aproape 540 de sedii si 1,5 milioane de clienti activi. BT este prima banca din Romania care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti, în 1997. Strategia sa este sustinuta de actionari puternici, precum: BERD – care detine 15% din capitalul social, Bank of Cyprus si IFC – Divizia de investitii a Bancii Mondiale.

Bucuresti, 21.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *