metalshow

Digi TV – “Pachetul Popular”

RCS & RDS introduce de astăzi un nou pachet în grila de programe a serviciului Digi TV – “Pachetul Popular”. De-acum, noii abonaţi Digi TV pot urmări 34 de programe tv, pentru doar 10 lei + TVA.  

Pachetul Popular, (ca şi Pachetul Bază) este oferit gratuit timp de 1 an, dacă abonaţii achiziţionează antena şi decodorul în una sau mai multe rate egale lunare. De asemenea, noul pachet poate fi contractat fie individual, fie în asociere doar cu Pachetul Extra II.
În cazul în care utilizatorii serviciului optează pentru luarea în custodie a echipamentului de recepţie, vor beneficia de gratuitate la pachetul de programe Extra Complet, pentru o lună, şi pachetul HBO MaxPak, pentru două luni. În plus, la oricare din pachetele alese, clienţii vor primi gratuit Pachetul Radio, ce cuprinde 6 dintre cele mai ascultate posturi FM.

“Pachetul Popular este o alternativă foarte accesibilă, atât din punct de vedere al tarifelor foarte mici, cât şi al numărului de programe tv cuprinse în grilă. Cei care doresc să urmărească doar canalele naţionale de ştiri, divertisment, muzică sau sport pot opta cu încredere în Pachetul Popular şi în plus, vor beneficia şi de o serie de gratuităţi odată cu contractarea serviciului”, a declarat Ionuţ Tarcea, Marketing Manager RCS & RDS.

Digi TV este serviciul care oferă abonaţilor săi, de oriunde, până la 71 de canale tv, grupate în 8 pachete, din care telespectatorii pot alege varianta care li se potriveşte cel mai bine. Mai mult, taxa de instalare şi activare a serviciului este 0 lei.

Bucuresti, 15.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *