free download 78 travel guides written by experts

Digi.Mobil, un an de la lansare

La împlinirea unui an de la lansarea comercială a serviciului Digi.Mobil, serviciu de telefonie mobilă în tehnologie 3G, compania RCS&RDS înregistrează peste 1.200.000 de abonaţi care au încheiat contracte pentru acest serviciu. Este rezultatul unei oferte simple, clare şi fără costuri sau limitări ascunse, confirmată lunar de o factură cu mult mai mică decât cele obişnuite din telefonia mobilă. Continuând să işi adapteze tarifele la posibilităţile publicului larg, RCS&RDS îşi propune să transforme folosirea telefonului dintr-un produs de lux drămuit cu multă grijă, într-un serviciu accesibil, folosit de orice utilizator atât cât are nevoie. Clienţii noştri vor putea în continuare să vorbească fără reţinere în reţeaua comună fix-mobil a companiei, factura RCS&RDS rămânând cea mai mică din bugetul lunar al unei familii.

Totodată, RCS&RDS este prima companie ce oferă un pachet complet de 4 servicii-telefonie fixă şi mobilă, internet de mare viteză şi televiziune prin cablu, tarifele acestui pachet, cât şi tariful fiecăruia din aceste servicii, fiind cele mai mici de pe piaţă.

Serviciul Digi.Mobil este disponibil în prezent în peste 400 de localităţi, din care 185 din mediul urban, asigurând astfel o acoperire de peste 50% din populaţia României şi acoperind totodată aproape 2.800 km de drumuri naţionale. ″

A declarat Preşedintele RCS & RDS, Domnul Alexandru Oprea.

Bucuresti, 27.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *