free download 78 travel guides written by experts

„Dieta de 17 zile” de Dr. Mike Moreno

DIETA DE 17 ZILE

Autor: Dr. Mike Moreno
Traducere din engleza de Bogdan Chircea
Colectia: Citeste sanatos
Nr. de pagini: 352
Pret: 35.00 lei
Editura Lifestyle Publishing

Rezultate rapide cu un program medical revolutionar

Daca vrei sa scapi de kilogramele in plus rapid, eficient si durabil, aceasta este cartea de care ai nevoie! Spre deosebire de numeroasele programe de slabire bazate pe infometare, Dieta de 17 zile a doctorului Mike Moreno se bazeaza pe metode dovedite pentru a te ajuta sa slabesti – si inca definitiv –, indiferent daca vrei sa dai jos 5 sau 50 de kg. Programul lui revolutionar iti modifica metabolismul ca sa poti arde grasimile in permanenta.

DIETA DE 17 ZILE TE AJUTA:
– SA SLABESTI RAPID SI SA NU TE MAI INGRASI LA LOC;
– SA SCAPI SI DE GRASIMEA VIZIBILA SI DE CEA INVIZIBILA;
– SA-TI ADUCI TOATE APARATELE SI SISTEMELE DIN ORGANISM LA PARAMETRII MAXIMI DE FUNCTIONARE.

„Am conceput fiecare ciclu special pentru a imbunatati cate un aparat al organismului, inclusiv digestia si metabolismul. Dieta de 17 zile nu numai ca accelereaza scaderea in greutate si te ajuta sa duci o viata sanatoasa, ci iti si fortifica organismul pentru a lupta impotriva grasimilor!" – Dr. Mike Moreno

„Cu totii ne-am luat angajamentul, am promis si ne-am laudat ca o sa mancam mai sanatos si o sa facem mai multa miscare, dar pana si cele mai bune intentii au viata scurta. Eu am introdus obiceiuri sanatoase in viata mea profesionala si particulara. La fel poti face si tu!" – Dr. Mike Moreno

Programul este structurat in patru cicluri de cate 17 zile.
Fiecare ciclu modifica totalul caloric al alimentelor pe care le consumi. Aceasta variatie, pe care dr. Mike o numeste „confuzia organismului", iti mentine metabolismul intr-o stare de expectativa; aceasta inseamna ca te poti astepta la mari schimbari inca din primele 17 zile!

Doctorul Michael Rafael Moreno, cunoscut drept dr. Mike, este absolvent al Facultatii de Medicina Irvine and Hahnemann din cadrul Universitatii California. Dupa rezidentiatul la Kaiser Permanente in Fontana, California, dr. Mike s-a mutat in San Diego, unde practica acum medicina de familie si este membru al comitetului din San Diego al Academiei Americane a Medicilor de Familie.

Bucuresti, 29.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *