free download 78 travel guides written by experts

DIESEL SS20 Visual Eyes

Cea de a doua parte a colecției DIESEL Primăvară-Vară 2020 vine ca o lovitură vizuală, cu ţinute de club – un spațiu al nucleului DIESEL – având ȋn vedere noua siluetă a jeansilor regular rise combinaţi cu topuri supradimensionate. Efectul de anasamblu este o iluzie optică ce se observă în imprimeurile all-over și modele și forme care dau impresia de picioare super-lungi și busturi mai scurte.

Gama de modele grafice variază de la imprimeuri tie-dye la camuflaje totale (o evoluție de la introducerea din prima etapă a colecției), până la culori psihedelice sau contraste alb-negru.

diesel visual eyes

Unul dintre imprimeuri își preia inspirația din grafismele rock-and-roll și prezintă o răsucire demonică pe un motiv clasic de pânză.

Denumit „Divina Comedie”. Această piesă din denim cu imprimeu realizat cu laser amplifică și mai mult utilizarea modelelor generate cu ajutorul laserului, utilizând, ȋn acest caz, numai două culori pentru a capta vizual cât mai puternic efectul de relief. Impresia este că designul este realizat de mână, impregnând, astfel, un accent D-I-Y.

diesel visual eyes

Alte perechi de jeans se joacă cu un mix policrom (imprimeuri negre sau neon așezate pe baze albe sau juxtapuneri albe pe baze negre) unde se regăsește și o opțiune “Superior”, care pune laolaltă un ansamblu de piese ce rezultă într-o revoluţie de culori și texturi, concepută drept cea mai experimentală și mai avansată piesă din denim pusă la dispoziție de DIESEL în această primăvară.

Aceasta reprezintă o opțiune îndrăzneață pentru iubitorii printului pe denim, creând o imagine care nu mai lasă loc de interpretări.

Colecția pentru femei se remarcă prin siluete cu imprimeuri tie-dye și piese cu suprapuneri de șifon imprimate pretutindeni cu iluzii optice. Baza paletei de culori este formată din alb și negru cu accente neon. Sunt inserate și piese care se transformă și se ajustează pe diferite tipuri de siluete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *