free download 78 travel guides written by experts

Diesel se asociază cu supermodelul Naomi Campbell şi organizaţia Fashion For Relief pentru a crea CHILD AT HEART, o colecţie dedicată bunăstării copiilor din ȋntreaga lume

Imediat după ce a declarat “Make Love Not Walls” ȋn campania fotografiată de renumitul David LaChapelle, Diesel colaborează cu Naomi Campbell, icon şi activistă, pentru o colecţie căreia ȋi pasă.

Prin iniţiativa Fashion For Relief a lui Campbell, grafica ce a fost concepută de copii – pentru beneficiul copiilor – s-a transformat ȋntr-o selecţie de tricouri şi hanorace. Colecţia poartă numele Child At Heart şi parte din câştigurile obţinute din vânzarea pieselor cu inimi colorate şi gărgăriţe vor fi donate către Fashion For Relief.

Un sfert dintre copiii din lume, 1,2 miliarde, trăiesc ȋn regiuni ale unor ţări aflate ȋn dezvoltare, ȋn timp ce mai mult de 230 de milioane de copii au fost dezrădăcinaţi brutal din casele lor din cauza situaţiilor de criză. Unul din zece copii trăieşte ȋntr-o ţară care a fost afectată de conflicte.

child-at-heart
Fashion For Relief a fost ȋnfiinţată ȋn 2005 cu scopul de a strânge fonduri vitale şi pentru a crea awareness ȋn ceea ce priveşte problemele globale, lucrând ȋndeaproape cu alte organizaţii caritabile din lume. A strâns peste 4,5 milioane de lire sterline de când a fost ȋnfiinţată.

“Sunt foarte fericit că Naomi ne-a abordat pentru a susţine această cauză extraordinară”, spune Directorul Artistic Diesel Nicola Formichetti. “Suntem foarte recunoscători că putem lucra ȋmpreună cu Naomi şi că putem face bine.”

Proiectul a fost propus de Campbell ȋn timpul galei amfAR de la Milano, din 2015, ȋn cadrul căreia i-a ȋnmânat fondatorului Diesel şi preşedinte OTB Renzo Rosso premiul pentru susţinerea sa ȋn activităţile amfAR. Fundaţia lui Renzo, Only The Brave, are misiunea de a reechilibra inegalităţile sociale, de a contribui la dezvoltarea sustenabilă a oamenilor mai puţin avantajaţi din ȋntreaga lume şi susţine mai multe initiative pentru copii şi adolescenţi.

Pentru Naomi Campbell, aceasta este o cauză aproape de inima sa, privind către anul 1993, când a ȋnceput să lucreze cu Nelson Mandela’s Children’s Fund şi continuând astăzi, cu propria sa fundaţie. “Fashion For Relief lucrează ȋn situaţii de urgenţă ȋmpreună cu alte organizaţii caritabile. Acest proiect special minunat va aduce ajutorul mult dorit şi susţinere pentru copiii refugiaţi,” spune Naomi Campbell.

Colecţia co-branded Fashion For Relief x Diesel este disponibilă online şi ȋn 145 de magazine Diesel din ȋntreaga lume. Este susţinută de o campanie fotografiată de Giampaolo Sgura şi ȋi ȋnfăţişează pe Campbell, Formichetti şi o distribuţie talentată care include modelul, actriţa şi câştigătoarea Sports Illustrated ‘Rookie of the Year 2016’, Barbara Palvin; Kenya Kinski-Jones, fiica lui Quincy Jones şi a Nastassjiei Kinski; Aaron De Niro, fiul lui Robert De Niro şi al lui Toukie Smith; Neels Visser, starul din Vine şi modelele Matt McMahon, Vito Basso, Riley Montana, Molly Blair şi Wang Chen Ming.

Toţi cei implicaţi ȋn proiectul Child At Heart au lucrat voluntar, conduşi de pasiunea pentru a susţine această cauză importantă.

Un eveniment Fashion For Relief de strângere de fonduri va avea loc pe 21 mai la Cannes, ȋn colaborare cu Diesel şi Child At Heart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *