free download 78 travel guides written by experts

DIESEL devine membru The Better Cotton Initiative (BCI)

După lansarea din ianuarie a inițiativei „For Responsible Living”, DIESEL face încă un pas înainte pentru angajamentul său și anunță că va începe colaborarea cu Better Cotton Initiative.

The Better Cotton Initiative (BCI) este o organizație globală non-profit și programul de cea mai mare anvergură din întreaga lume ȋn ceea ce priveşte bumbacul sustenabil. BCI activează pentru a realiza o producție mai bună de bumbac la nivel global pentru oamenii care îl produc, pentru mediul în care acesta crește și pentru viitorul acestui sector.

DIESEL devine membru The Better Cotton Initiative (BCI)

BCI instruieşte fermierii pentru utilizarea eficientă a apei, pentru a avea grijă de sănătatea solului, pentru a reduce utilizarea substanțelor chimice nocive și pentru aplicarea principiilor unei munci sustenabile. În perioada 2018-2019, Better Cotton Initiative (BCI) a acordat licențe unui număr de peste 2 milioane de fermieri din 23 de țări de pe cinci continente. Împreună, acești cultivatori produc aproximativ 22% din totalul global de bumbac.

Bumbacul provenit din inițiativa Better Cotton este contorizat printr-un sistem de tip Mass Balance și nu este fizic detectabil în produsele finale. Datorită cererii pentru bumbacul Better Cotton, fermierii BCI beneficiază însă de volume echivalente cu cele care sunt înregistrate și certificate de organizație.
DIESEL investeşte cu mândrie în realizarea unei producții mai sustenabile de bumbac și își ia angajamentul să utilizeze cel puțin 50% din acest tip de “bumbac mai responsabil” până în 2025, care să includă bumbac de provenință Better Cotton, bumbac reciclat și bumbac organic.

Strategia Diesel “For Responsible Living”, lansată anul acesta în luna ianuarie, reprezintă un angajament pentru a acționa în beneficiul generației actuale precum și în al viitoarelor generații și de a asigura succesul continuu Diesel în schimbarea lumii. Strategia se bazează pe patru piloni cheie ai acestei promisiuni: Be The Alternative, Stand For The Planet, Celebrate Individuality și Promote Integrity. Este un model dedicat, cu o amprentă cuprinzătoare, care va integra în continuare inițiativele axate pe dezvoltare sustenabilă în toate activitățile de afaceri ale companiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *