Real Estate & Construction Forum

Diane Marie: Splash de culoare și reduceri de până la 40% de Black Friday

Între 17-19 noiembrie 2017, Black Friday aduce splash de culoare și reduceri de până la 40% la toate produsele de încălțăminte ale brandului românesc Diane Marie.

Pantofi, ghete, botine sau cizme, din această seară, de la 00:00, fiecare model de încălțăminte marca Diane Marie va avea prețuri speciale de Black Friday.

Black Friday 2017, Diane Marie

În plus, iubitoarele de încălțăminte colorată realizată manual din piele naturală vor putea găsi modele noi, exclusiv de Black Friday, pe www.pantofidianemarie.ro, dar și în magazinul Dianei Marie din Centrul Vechi al Capitalei, din Pasajul Șelari Nicolae nr. 4.

Colecția Toamnă/Iarnă 2017/18 semnată de brandul de românesc de pantofi Diane Marie este dedicată femeilor active, iubitoarelor de încălțăminte cu personalitate, care își doresc încălțăminte de piele naturală, cu sau fără toc, care să le ofere confort întreaga zi, încredere și o stare de bine. De asemenea, propune în ediții limitate pantofi de ocazie cu cu printuri chic, pentru ca sărbătorile de iarnă să fie memorabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *