free download 78 travel guides written by experts

Diana Zalutchi se alatura echipei de vanzari a TVR

De la jumătatea lunii octombrie, Diana Zalutchi, director de vânzări la Splendid Media, face parte din echipa de vânzări a TVR.

Cu o experienţă în media de aproximativ cincisprezece ani („the network”, Mindshare – WPP Group, Media Insight) si de peste şapte ani în vânzări, acumulată în companii precum Arbo Media şi Splendid Media, Diana continuă să lucreze acum, în cadrul Direcţiei Marketing şi Vânzări a TVR, pentru vânzarea spaţiului de publicitate al posturilor TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR INFO, TVR Cultural, TVR Internaţional.

„Am decis să aleg TVR pentru că este produsul media pentru care lucrez de şapte ani şi căruia îi cunosc particularităţile şi piaţa. Mă simt legată de acest produs şi vreau să continui să lucrez pentru el”, spune Diana, noua achiziţie a Serviciului de Vânzări şi Parteneriate din cadrul Direcţiei Marketing şi Vânzări.

TVR a hotărât să încheie relaţia de parteneriat cu regia de publicitate Splendid Media începând cu data de 30 septembrie 2011. Din 1 octombrie 2011, de gestionarea spaţiului de publicitate al TVR se ocupă Direcţia de Marketing şi Vânzări din cadrul TVR.

Bucuresti, 21.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *