free download 78 travel guides written by experts

Diana Hetea se poarta ca o diva

Nu a câştigat încă X Factor, dar Diana Hetea, una dintre concurentele îndrumate de Adrian Sînă, se poartă de parcă ar fi făcut-o. Tânăra din Timişoara are deja atitudine de divă şi nu doar pe scenă. Diana nu acceptă să fie machiată cu alte produse în afară de cele personale şi şi-ar dori să îmbrace doar rochiile din garderoba personală, chiar dacă stilistul emisiunii are pentru ea ţinute spectaculoase la fiecare gală.

Are o tehnică vocală ireporşabilă care a făcut-o pe Paula Seling, cea mai exigentă dintre juraţii X Factor, să afirme că nu mai are ce să o înveţe, şi o candoare care a făcut-o să fie supranumită Celine Dion de România. Diana Hetea are însă şi o atitudine de super star, chiar dacă galele live X Factor sunt abia în plină desfăşurare. Timişoreanca de 32 de ani s-a dovedit, în cele patru săptămâni petrecute la X Factor, a fi extrem de pretenţioasă. De la rezistenţa pe care a opus-o la schimbarea de look atunci când a intrat în casa X Factor, la tabieturile pe care doreşte să le respecte cu sfinţenie, Diana se poartă ca o divă, căreia toţi cei din jur trebuie să îi facă pe plac.

De exemplu, concurenta îndrumată de Adrian Sînă vine cu propria trusă de machiaj la fiecare gală şi nu acceptă să fie machiată cu alte produse, în afara acelora pe care le foloseşte mereu, chiar dacă calitatea produselor folosite de echipa X Factor este superioară. Şi în ceea ce priveşte stilismul, Diana ar vrea să-şi impună punctul de vedere. Deşi nu îi displac ţinutele propuse de stilistul emisiunii, timişoreanca şi-a pus în bagaj o mulţime de rochii pe care şi-ar dori să le poarte pe scena X Factor.

Şi la schimbarea de look, Diana le-a făcut probleme celor din echipă, finalista reacţionând vehement când a venit vorba de tunsul părului. Nici după o perioadă îndelungată de negocieri în care ştiliştii au încercat să îi prezinte diferite variante prin care ar putea să-şi schimbe imaginea şi să-i prezinte argumentele în favoarea părului scurt, Diana nu a acceptat să fie tunsă. A decis să fie de acord doar cu vopsirea părului. Tunsul a ieşit complet din discuţie, fiind o schimbare pe care concurenta nu ar fi putut în niciun caz să o adopte.

Pe Diana, telespectatorii o vor putea sâmbătă şi duminică, în cea de-a patra săptămână de gale live X Factor. Tema galei din acest weekend va fi dragostea, astfel că cei nouă concurenţi rămaşi în competiţie vor interpreta unele dintre cele mai frumoase şi cunoscute melodii de dragoste din toate timpurile. Telespectatorii îşi vor putea vota din nou preferaţii, salvându-i astfel de la duel şi, implict, de la eliminare. Duminică, de la 21.45 are loc Decizia, momentul în care un nou concurent părăseşte competiţia X Factor.

Alin Văduva, Diana Hetea, Iulian Vasile (mentor Adrian Sînă), Duo Voice, Refresh, T&L (mentor Paula Seling), Andrei Leonte, Irina Florea şi Antonia Filip (mentro Mihai Morar) sunt concurenţii care au rămas în lupta pentru titlul de următorul super star al României şi cel mai mare premiu din istoria show-urilor de gen din ţara noastră – 200.000 de euro, premiu oferit de Orange. Ei vor încerca şi la acest sfârşit de săptămână să convingă publicul că au factorul X şi să câştige astfel votul şi încerederea lui.

Bucuresti, 17.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *