free download 78 travel guides written by experts

Diana Gulan- tipsuri pentru Sf. Valentin

Estetician Diana Gulan va propune un program intensiv de infrumusetare de aplicat in urmatoarele zile, pentru a fi in forma in seara de Sf. Valentin. Aceste sugestii ale specialistului nu sunt greu de urmat si in plus va ofera momente placute de relaxare.

Doamnele si domnisoarele pot apela la cateva sedinte de impachetari corporale cu chihlimbar, aur sau ciocolata, completate cu masaj corporal, avand ca efect o piele de vedeta, intinsa, hidratata, stralucitoare.

Pentru decolteu si fata sunt binevenite una sau doua sedinte de microdermoabraziune, urmate de un tratament de infrumusetare instant, care ar fi indicat sa contina caviar, extract de alge, fitoestrogeni sau colagen pur. Alegerea se face impreuna cu esteticiana dumneavoastra, cea care cunoaste cel mai bine particularitatile tenului dumneavoastra.

Pentru cele prea ocupate sa ajunga la un cabinet de cosmetica, Diana Gulan recomanda un gomaj facial (care sa includa si gatul si decolteul), urmat de o masca puternic hidratanta, precum si un gomaj corporal, urmat de aplicarea unei creme cu efect lifting si anticelulitic.

Acordati o atentie speciala buzelor, care in seara de Sf. Valentin trebuie sa fie frumoase si senzuale, utilizand un balsam si o masca de buze.

Pentru domni, esteticiana Diana Gulan recomanda masti faciale hidratante si o atentie speciala acordata mainilor prin aplicarea unor creme hidratante si emoliente. Bineinteles, domnii nu ar trebui sa uite sa comande din timp un buchet frumos de flori, care sa contina florile si culorile preferate ale partenerei.

Bucuresti, 10.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *