free download 78 travel guides written by experts

Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea Mireasa, de la Antena 1

După o binemeritată pauză din industrie, în care viața i s-a schimbat radical, una dintre cele mai cunoscute și apreciate tinere actrițe din România se pregătește pentru o revenire în forță pe micile ecrane, în calitate de gazdă a celui mai iubit reality show matrimonial.

Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea Mireasa, de la Antena 1, telespectatorii având astfel ocazia să o urmărească pentru prima oară în rolul de prezentator al unui reality show.

„Aștept cu nerăbdare și, trebuie să recunosc, cu emoții, să începem filmările pentru reality-show-ul Mireasa, pentru că este ceva nou pentru mine, ceva ce n-am mai făcut niciodată.

Mă bucur că Mireasa este un show live, pentru că prefer genul acesta de emisiuni. Sunt mai pline de viață, autentice, în ele lumea te vede cu bune și cu rele, fără să fie nimic cosmetizat”, spune prezentatoarea emisiunii, Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu
Diana Dumitrescu

Înainte de a primi această propunere, Diana nu lua în considerare un job care să o țină zilnic, chiar și pentru câteva ore, departe de băiețelul ei, de a cărui creștere își propusese să se ocupe exclusiv până la vârsta de doi ani.

„Am luat decizia de a mă alătura acestui proiect, pentru că este o provocare pentru mine. Am și noroc pentru că o am pe mama alături, care mă va ajuta în continuare, dar și pe soțul meu, care mă susține în tot ceea ce fac”, mai spune aceasta.

Diana Dumitrescu este cunoscută publicului atât pentru roluri principale în seriale românești, cât și pentru aparițiile sale în lungmetrajele “Minte-mă frumos”, “În film la Nașu’”, “Hot Shorts” sau “A Royal Christmas”.

În curând, în calitate de gazdă a reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1, Diana Dumitrescu va aduce în centrul atenției povești de dragoste, întâmplări spectaculoase și îi va supune pe concurenți la reguli dure, confruntări acide și încărcate de emoție, dar și la multe provocări, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *