free download 78 travel guides written by experts

Diana Dragomir in juriul Inspired, Concurs de Idei

Diana Dragomir, reprezentant Lürzer’s Archive si co-fondator Mind Treat Studios, face parte din juriul de Graphic Design, Inspired – Concurs de Idei 2011, alaturi de alte 11 nume importante de pe piata de grafica din Romania ca: Serban Alexandrescu, Mihai Coliban, Paramon Ditu si Andrei Robu.

Diana Dragomir s-a alaturat revistei Lürzer’s Archive in anul 2000 ca distribuitor pe piata din Romania prin compania pe care o detinea atunci, Rospotline. Cinci ani mai tarziu, devine reprezentant international al revistei. Diana detine managementul unui portofoliu de clienti internationali, distributia revistei in Europa de Est, activitati de PR, social marketing si supravegherea trecerii revistei pe medii mobile.

"Partea cea mai interesanta ramane totusi contactul zilnic pe care il am cu artistii internationali implicati in proiecte ca "200 Best Advertising Photographers", "200 Best Illustrators" si "200 Best Packaging Designers". Sunt carti unice la nivel international si colectioneaza cele mai importante nume din domeniile respective. Ma simt ca un copil intr-un magazin de dulciuri!”, a declarat Diana Dragomir.

Din iulie 2011, a infiintat impreuna cu inca trei partneri, Mind Treat Studios, care isi propune sa devina o companie de referinta pe piata internationala a aplicatiilor personalizate. Primele proiecte le-au dezvoltat chiar pentru Lürzer’s Archive, aplicatiile de facebook, iPhone si iPad.

Mai multe detalii pe website-ul competitiei: //www.concurs-inspired.ro/node/38.

Bucuresti, 25.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *