free download 78 travel guides written by experts

Diana Bisinicu, rol principal intr-un film cum nu s-a mai vazut

Află despre ce este vorba, astăzi, de la 20.20, la Plasa de stele!

Diana Bişinicu trăieşte o poveste de iubire cum nu s-a mai văzut, marţea aceasta, la Plasa de stele. Entuziasmată de un rol principal într-o telenovelă de mare succes în străinătate, vedeta a mers la casting, însă acolo a avut parte de o surpriză de proporţii. Diana a descoperit că în rolul soţului era deja distribuit un bărbat care a făcut tot posibilul să o scoată din sărite pe cântăreaţă! Cum a evoluat întreaga farsă şi cum a reacţionat Diana când a fost confruntată cu fel de fel de situaţii incredibile, rămâne de văzut astăzi, de la 20.20.

Întreaga experienţă prin care a trecut Diana a pornit de la o simplă participare la un casting. Miza era mare, vedeta urmând să dea probe pentru un rol principal într-o telenovelă foarte cunoscută în America Latină, proiect care urma să se implementeze şi în România.

Ajunsă la faţa locului, Dianei i s-a spus că întregul scenariu este centrat pe povestea de dragoste dintre doi soţi, iar rolul bărbatului fusese deja distribuit. În scurt timp, vedeta va face cunoştinţă şi cu Bogan, cel care primise rolul, o persoană foarte arogantă care nu rata nicio ocazie să-i adreseze Dianei fel de fel de replici tăioase.

În ciuda straniei situaţii, Diana a acceptat provocarea. Prima probă, o scenă de gelozie, presărată din plin cu tot felul de comentarii acide din partea partenerului de filmare cu privire la modul în care juca Diana, a doua, cu declaraţii intense de iubire, partenerul său fiind suspendat cu ajutorul unor corzi şi în final, a treia, o scenă în care soţul se afla în cadă, moment pe care cu siguranţă Diana nu îl va uita toată viaţa.

Despre ce este vorba şi cum a reacţionat vedeta, rămâne de văzut astăzi, de la 20.20, la Plasa de stele.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială plasadestele.a1.ro şi pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 24.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *