free download 78 travel guides written by experts

Diana a parasit in lacrimi competitia Next Top Model

Un nou moment tensionat aseară la Next Top Model. Aproape 800.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit aseară shootingul extrem de dificil, printre viermi, coropişniţe, râme şi peşti vii, iar fetele au aşteptat cu înfrigurare verdictul juriului. Din păcate, frumoasa Diana trebuie să îşi ia la revedere de la echipa Next Top Model.

Săptămâna trecută, cantonamentul Next Top Model s-a încheiat în şuvoaie de lacrimi pentru Iulia. Frumoasa moldoveancă din Oneşti a fost învinsă se pare de cele câteva kilograme în plus peste greutatea normală a unei aspirante temerare la podiumurile internaţionale de fashion. Atât shootingul subacvatic, cât şi prezentarea noncoformistă marca George Hojbota i-au fost fatale Iuliei.

Din 16 frumoase fete, câte au fost la debutul competiţiei, au mai rămas doar şase. Fiecare clipă e preţioasă. Tensionate, panicate şi pline de speranţă totodată, concurentele se înfăţişează acum în faţa juriului Next Top Model.

Înainte de a începe jurizarea propriu-zisă, Liviu şi Cătălin vor să le povestească fetelor câte ceva din experienţele concurentelor care au părăsit deja competiţia. Aida a întârziat mai bine de două ore la o şedinţă foto pentru primul ei job, Gina şi-a schimbat radical look-ul, în dezavantajul ei, iar Flori a refuzat o şedinţă foto pentru propriul ei book, spune şocat Liviu Ionescu, care speră ca aceste exemple să le facă mai responsabile măcar pe cele şase frumoase concurente rămase în competiţie.

Cătălin le vorbeşte apoi fetelor despre ceea ce s-a întâmplat în acest episod: “Am avut şansa să realizăm nişte lucruri extraordinare, un shooting foto deosebit şi o prezentare de modă la care au muncit zeci de oameni, însă aţi stricat totul la final!” a tunat dur designerul.

Rând pe rând, fiecărei concurente i-a fost comentată prestaţia din acel episod şi urmând să îşi primească apoi fotografiile. Iuliana rămâne din nou printre ultimele concurente, însă Cătălin decide să îi mai acorde o şansă. Diana trebuie să îşi ia la revedere de la colegele ei. Plecarea tinerei însă a lăsat un loc gol în sufletul protagonistelor Next Top Model. Fetele lasă la o parte orice urmă de rivalitate şi se străduiesc să îi alunge deznădejdea celei care părăseşte competiţia.

“Sinceră să fiu, mă aşteptam să fiu eliminată pentru că şi la shootingul subacvatic am greşit, şi aici am avut o poză bună şi una rea. Aveam presimţirea că o să fiu eliminată. Îmi pare rău, toate fetele o să îmi lipsească” a spus printre lacrimi Diana. A fost un drum sinuos, plin de recompense, mărturiseşte ea. La doar 16 ani, se simte mult mai norocoasa decât celelalte fete de o vârstă cu ea. A învăţat multe şi experienţa este de neuitat spune mândră tânăra.

Aproape 800.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit aseară, la 21:03, prestaţia concurentelor Next Top Model în cadrul shootingului foto inedit printre viermi, coropişniţe, râme şi peşti vii. Pe mai departe, cinci concurente continuă bătălia pentru cucerirea titulaturii de Next Top Model al României. Cum se vor descurca protagonistele cu tensiunea show-ului şi cu momentele inedite la care vor fi supuse, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmãri în fiecare joi, de la ora 20:20, într-un nou sezon incendiar Next Top Model by Cãtãlin Botezatu.

Sursa:GfK Romania S.R.L.

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1

Analiza este facuta pe targetul all urban

Perioada 24 noiembrie 2011

Bucuresti, 25.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *