free download 78 travel guides written by experts

Dezvoltatorul imobiliar Eagle Development premiat la Topul Industriasilor 2008

Ieri, la Clubul Diplomatic, din Bucureşti, compania israeliana Eagle Development (S.C. Or Eco Grup S.R.L.) subsidiara a Israeli Land Development Company, a fost premiata la evenimentul Topul Industriaşilor 2008.

Evenimentul a fost organizat de Confederaţia Patronală din Industria României CONPIROM, cu scopul de a premia „Industriile româneşti în lupta pentru competitivitate şi prosperitate în Uniunea Europeană”.

La acest eveniment au participat oameni de afaceri şi politicieni, printre liderii din numeroase industrii, s-au numarat si Ludovic Orban, Radu Berceanu, Adrian Năstase sau Adriean Videanu. De asemenea, a fost prezent si dl. Henrik H. Kroner, secretar general al Organizatiei Internationale „Miscarea Europeana”, specialist in politica afacerilor. 

Premiul pentru „Dezvoltarea de investitii in domeniul constructiilor pe teriotoriul Romaniei” a fost primit de catre presedintele companiei, dl. Ofer Nimrodi, si a fost acordat pentru investitiile de succes facute de acest dezvoltator in Romania. Acest premiu a fost inminat de catre Adrian Nastase, ex prim ministru al Romaniei.

„Suntem onorati ca am primit un premiu care ne atesta si in Romania capacitatea de investitie, dezvoltatand astfel parteneriate pe termen lung, in care am investit mult entuziasm si spirit de lucru în echipa”, a declarat Ofer Nimrodi, presedintele Eagle Development.

Bucuresti, 05.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *