free download 78 travel guides written by experts

„Dezvoltarea abilităților de aplicare a interviului motivațional” de David B. Rosengren

Practicienii care doresc sa își dezvolte abilitățile de a-și susține clienții în procesul de schimbare prin interviul motivațional gasesc in acest manual soluții practice eficiente. Autorul prezintă detaliat cele 4 procese ale interviului motivațional – implicarea, focalizarea, evocarea și planificarea – explicând clar conceptele și oferind numeroase exemple clinice care arată a vedea cum sunt transpuse în practică.

Exercițiile propuse în fiecare capitol și fisele de lucru din finalul cărții pot fi utilizate în activitatea ulterioară de psihologi sau antrenori, instructori de fitness, manageri, angajați în sistemul corecțional, profesioniști în domenii conexe, ghizi în programe studențești, medici, stomatologi, educatori pentru persoanele cu diabet, specialiști în tratamentul dependenței de substanțe, asistenți sociali, consilieri și pentru numeroși alții care lucrează în domenii de asistență.

Dezvoltarea abilitatilor de aplicare a interviului motivational

David B. Rosengren, este psiholog clinician și a lucrat ca cercetător și consultant la Institutul pentru abuzul de alcool și droguri al Universității din Washington. A scris numeroase lucrări despre dependența de alcool și droguri, interviul motivațional și procesul de schimbare.

Dezvoltarea abilităților de aplicare a interviului motivațional
David B. Rosengren
Nr. de pagini: 632
Preț: 79 ron
Traducere din engleză de Vlad Vedeanu
Colecția: PSIHOLOGIE PSIHOTERAPIE 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *