free download 78 travel guides written by experts

Dezvoltare personala pentru oameni isteti

Steve Pavlina
AMSTA Publishing

"Iti amintesti exact momentul in care ai fost interesat pentru prima data de dezvoltarea personala? Eu mi-l amintesc foarte bine. S-a intamplat in ianuarie 1991, in timp ce ma aflam intr-o celula, la inchisoare. Tocmai fusesem arestat pentru complicitate la furt. Nu era prima data cand incalcam legea, asa ca stiam ca voi avea necazuri. Aveam 19 ani." (p. 9)

Dezvoltare personala pentru oameni isteti
este asadar o lucrare motivationala apartinandu-i unei persoane care a experimentat fiecare element. Autorul a dorit – e perfect adevarat – sa isi depaseasca acea etapa si conditia din acel moment, sa devina mai bun. In timp s-a casatorit si a muncit cinstit. Conform informatiilor existente este fondatorul celui mai bun site si blog de dezvoltare personala – care ii poarta si numele.

Tocmai pentru ca avem de-a face cu principiul "facand si invatand" se poate spune ca aceasta carte e una valoroasa. Insa nu acesta ar fi singurul argument pro. Adaugam un element relevant: metoda aleasa si viziunea integra(n)ta. Steve Pavlina are in vedere o abordare inteligenta a dezvoltarii personale. Aceasta "ar trebui sa aiba sens, satisfacand atat sufletul, cat si mintea. Ar trebui sa fie corect[a] din punct de vedere logic, in scopul de a satisface emisfera stanga a creierului, dar si corect din punct de vedere intuitiv, pentru a de a satisface emisfera dreapta a creierului." (p. 16).

In cele peste 270 de pagini, Steve Pavlina cuprinde numeroase elemente de dezvoltare personala pe care le structureaza logic si le explica pe indelete. O carte interesanta, utila cu siguranta multora, recomandata oricui doreste sa se dezvolte. Atentie insa ca de fapt autoperfectionarea nu este nici rapida, nici usoara, perseverenta aducand insa rezultate remarcabile.

Citind Dezvoltare personala pentru oameni isteti veti afla care sunt cele sapte principii universale din spatele tuturor eforturilor depuse pentru dezvoltarea personala.

Cititi si veti vedea.

Va invitam sa cititi aceasta luycrare si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *