free download 78 travel guides written by experts

Dezvaluire: LG lanseaza LG Secret

Al treilea terminal din seria Black label

LG Electronics, unul din principalii jucători mondiali în domeniul comunicaţiilor mobile, a lansat la Londra cel de-al treilea terminal din seria Black Label, LG Secret, model KF750. Urmând succesul modelelor precedente, LG Chocolate şi LG Shine, cel de-al treilea terminal Black Label dezvăluie un design elegant şi o tehnologie avansată, incluzând o cameră foto de 5 megapixeli şi materiale de calitate. Noul terminal a fost special conceput pentru a răspunde celor mai rafinate gusturi ale consumatorilor care îşi doresc un design sofisticat şi eleganţă pe măsură.
Numele terminalului, Secret, este simbolul unui telefon cu stil, care nu face compromisuri între design şi tehnologie inteligentă. Semnificaţia numelui ales, LG Secret, este aceea de a seduce consumatorul cu funcţiile oferite şi de a-l angaja într-un proces continu de explorare a telefonului, al cărui stil nu îşi pierde valoarea.

“Succesul modelelor precedente din seria Black Label au afirmat angajamentul nostru de a oferi o experienţă unică în folosirea telefonului mobil de către consumatorii moderni, care sunt în căutarea unui telefon care să se potrivească stilului personal”, a afirmat Skott Ahn, Preşedinte şi CEO a diviziei LG Mobile Communications. “Acestea sunt funcţiile care vor diferenţia modul în care consumatorii îşi folosesc telefonul mobil şi, mai mult, LG Secret a fost creat pentru a avea un stil fără limite”, a adăugat Ahn.

Stilul care sfidează timpul
LG Secret isi va pastra aspectul initial datorită materialelor din care este alcătuit telefonul. Fibra de carbon, unul dintre cele mai puternice materiale folosite în industria aerospaţială şi a locomotivelor de performanţă, susţine durabilitate telefonului fără a-i compromite design-ul. Sticla termorezistentă, care conferă strălucire şi rezistenţă, protejează ecranul LCD, îmbunătăţind calitatea utilizării multimedia. Tastatura senzitivă  Neon Touch Navigation răspunde la comenzi cu efecte senzaţionale de albastru deschis.

Amintiri nepreţuite
Dotat cu o cameră minimalistă de 5.0 megapixeli incorporată în cel mai subţire profil al unui telefon existent pe piaţă (de 11.8 mm), LG Secret suportă filmări video de 120 fps, precum şi înregistrări şi playback DivX®. Momentele imortalizate pot fi editate cu fotografii şi filmări video, cu modul de editare facială (Morphing) şi SmartLight™, prin care se poare ajusta lumina fotografiei. Utilizatorii se pot de asemeni bucura de software-ul Movie Maker pentru a crea propriile videoclipuri musicale.

Divertisment de calitate
Funcţiile de divertisment includ Touch Media prin care, datorită ecranului senzitiv, se pot accesa direct cinci funcţii multimedia printr-un singur buton – muzică, fotografii, jocuri, documente şi radio FM. În timp ce ascultă muzică, utilizatorii pot vizualiza fotografii pe ecran. Documente ca Word, Excel şi fişiere PowerPoint pot fi deschise uşor, telefonul fiind dotat cu Google Package ceea ce permite navigarea pe Internet, înregistrarea pe Gmail, folosirea hărţilor Google şi vizionarea clipurilor You Tube. Telefonul conţine jocuri interactive cu efect de giroscop datorită senzorului de accelerare. Printr-o simpla rotire sau înclinare a telefonului, utilizatorul poate prinde un peşte sau naviga printr-un labirint.

Utilizare facilă
LG Secret oferă confort în utilizare datorită funcţiei Bluetooth auto-sync care permite sincornizarea cu computerul in mod facil, fara instalrea cablurilor USB. Funcţia Auto Rotating Display permite vizualizarea imaginilor pe ecran în orice poziţie. Schimbarea modului de vizualizare de la mic la mare se face prin înclinarea telefonului pe orizontală. Prin funcţia Auto Luminance Control se poate regla luminozitatea ecranului în funcţie de lumina exterioară, ceea ce asigură o vizualizare clară în orice moment. Cel de-al treilea terminal din seria Black Label permite utilizatorilor o calitate superioată a sunetului, chiar şi în condiţii de zgomot intens, datorită tehnologiei Voice Clarity.

Bucuresti, 25.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *