free download 78 travel guides written by experts

Dezmat, minciuni, casnicie distrusa… pentru bani

Ernest ne prezinta duminica, 16 februarie, la “Ochii din umbra” povestea Corinei, o tanara sotie care ajunge sa faca lucruri necugetate, in afara legii, din dorinta de a avea foarte multi bani.

Protagonistii editiei, sotii Fratila, Catalin si Corina, s-au casatorit in urma cu 5 ani. Catalin isi iubeste foarte mult sotia si a facut mari eforturi ca sa-i asigure un trai luxos si o viata asa cum si-a dorit, iar acum se simte inselat, mintit.

El a observat ca, de mai multa vreme, sotia sa vine foarte tarziu acasa si este incarcata de cadouri scumpe de la “prietene”. In plus, Corina isi neglijeaza sotul, atunci cand acesta doreste sa petreaca impreuna cateva clipe de tandrete, invocand vesnice probleme de sanatate.

Ingrijorat, dar si foarte indragostit de sotia sa, Catalin ii solicita ajutorul lui Ernest pentru a afla ce ii ascunde aceasta si cine ii ofera, de fapt, cadourile scumpe din ultimul timp.

Pe durata investigatiei, Corina se poarta urat cu toata lumea in special cu nasii de cununie care se aliaza cu Catalin, pentru a afla adevarul. Corinei nici prin cap nu ii trece sa isi rezolve problemele cu sotul. Mai mult, ea demisioneaza de la munca si, alaturi de un alt barbat pe care l-a cunoscut recent, traieste o poveste de dragoste. Impreuna conduc o afacere ilegale, de “bone”. Tanara este la un pas de a-si distruge casnicia si are sanse mari sa ajunga la puscarie.

Ce reactie va avea Catalin cand va afla ca sotia sa se ocupa de afaceri ce o pot costa libertatea, si ce decizie va lua acesta, aflati duminica, 16 februarie, de la ora 20:30, urmarind o editie incendiara “Ochii din umbra”, cu Ernest, la Kanal D.

Bucuresti, 14.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *