free download 78 travel guides written by experts

Dezlantuie noua experienta 5gum alaturi de SENIORHYPER

SeniorhyperSENIORHYPER, agenția de advertising digital a grupului Lowe, marchează o nouă premieră pentru industria publicitaţii din România, fiind prima agenție care realizează în țara noastră o activare dedicată folosind Oculus Rift, dispozitivul de realitate virtuală ce reușește să ofere cea mai complexă integrare dintre mediul online și cel offline.

 5Gum a trecut printr-o renovare de produs, ceea ce înseamnă că atât pachetul cât și lamele de gumă în sine au fost îmbunătățite. Gustul este mai intens, aroma durează mai mult, iar designul elegant în formă de plic al pachetelor 5Gum este o inovație în materie de ambalaje de gumă de mestecat, făcându-l un accesoriu cool de purtat în buzunar sau poșetă. 

 Și cum o renovare de produs nu vine niciodată singură, SENIORHIPER a decis să renoveze și comunicarea digitală a brand-ului. Pornind de la experiențele senzoriale din cel mai recent spot 5Gum, instalația dezvoltată de SENIORHYPER își propune să îi ofere consumatorului o perspectivă cât mai reală care să ducă acțiunea din spot la un alt nivel. Dacă în clipul publicitar protagonista este înconjurată de fulgere, rafale răcoroase de apă și cristale de gheață ce îi stimulează simțurile, experiența consumatorului cu instalația Oculus Rift îl pune pe acesta chiar în pielea personajului. Realitatea virtuală îi permite să privească din perspectiva personajului principal elementele senzoriale din spot, iar interacțiunea se transformă într-una 4D prin intervenția unor stimuli externi cum ar fi parfumul fructat al lui Turbulence, particule de apă ce aduc aminte de Electro sau vântul rece care prevestește intrarea lui Cobalt în peisaj.

Dezlantuie noua experienta 5gum alaturi de SENIORHYPER

Toți cei care vor vizita magazinele Carrefour Colentina în perioada 27 octombrie 1 noiembrie și Carrefour Colosseum în perioada 3 – 8 noiembrie vor putea interacționa cu instalația Oculus Rift și astfel vor reuși să dezlănțuie nouă experiență propusă de 5Gum. 

“Cred că prima dată când am văzut cu toții noul spot 5gum ne-am gândit cum ar fi să urcăm prin tunelul de sticla spre portalul imens aflat deasupra. Să simțim toate senzațiile pe bune. Așa că…..am construit portalul, l-am legat de un Oculus Rift, am pus deasupra un ventilator legat la computer care crează senzația de urcare și ne-am bucurat. N-a fost chiar atât de simplu să lăsăm și pe alții să se bucure J”, a declarat Vasile Alboiu, Creative Director, SENIORHYPER.

Din partea Wrigley au participat Adela Avram (Marketing Manager), Cătălin Zlat (In Store Activation Manager, Modern Trade) și Mihaela Militaru (Trade Marketing Manager).
   
Echipa SENIORHYPER care a fost implicată în dezvoltarea proiectului a fost alcătuită din Vasile Alboiu (Creative Director), Alin Mărghidanu (Group Creative Director), Miruna Dumitrescu (Copywriter), Anca Masek (Art Director), Veronica Ciacoveanu (Senior Account Manager), Alexandra Cîrciu ( Account Executive), Mihai Ungureanu (IT Specialist), Andrei Băiasiu (Project Manager), Teo Onicel (Action Script & 3D Developer), Ștefan Zibileanu (Software Developer) și Ionuț Ciubotariu (Director of Operations).

Bucuresti, 28.10.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *