free download 78 travel guides written by experts

Dezinfectantul profesional Klintensiv se va produce și în recipient de buzunar

Pro Integrator, companie care produce dezinfectanți profesionali cu o concentrație de 85% etanol pentru o acțiune rapidă lansează două formate noi ale dezinfectantului Klintensiv. Compania va lansa pe piață două variante de recipiente de buzunar: sub formă de spray și sub forma de gel, în volume de 28ml și 40ml, pe bază de etanol în concentrație de 85%, virusurile fiind astfel eliminate în aproximativ 30 de secunde.

Noua serie de dezinfectanți combină efectul antimicrobian cuprinzător cu proprietăți excelente de protecție și îngrijire a pielii, asigurând dezinfecția igienică a mâinilor în doar 30 de secunde. Eficacitatea biocidă are un efect remanent de până la 3 ore de la aplicare. Produsele vor fi puse în vânzare și distribuite marilor lanțuri de farmacii din România precum și personalului din sectorul medical.

„În unitatea noastră de la Bragadiru, producem dezinfectanți profesionali acreditați de Ministerul Sănătății” a declarant Cristian Stanciu, directorul general al Pro Integrator. Compania distribuie online dar și prin partenerii săi produse în recipiente mari însă cererea din piață pentru dezinfectanți de buzunar a explodat în aceasta perioadă. Astfel, producătorul pune la dispoziție tuturor categoriilor profesionale care deservesc în continuare populația aflată în auto-izolare un recipient la purtător, ușor de transportat și de utilizat.

„Am primit foarte multe solicitări pentru a veni cu produse în recipiente de buzunar și am făcut tot posibilul să satisfacem această cerere și să aducem o schimbare pozitivă în comunitatea noastră” a continuat Cristian Stanciu.

Klintensiv logo

Compania speră să ajute la umplerea acestui gol din piață pentru cei care au cel mai mult nevoie de astfel de soluții de dezinfectare. Cererea există în rândul lucrătorilor din transportul în comun, în rândul celor care ne servesc în magazinele alimentare, brutării sau farmacii, precum și în rândul celor care nu au posibilitatea de a rămâne acasă, ieșind pentru a se aproviziona sau pentru a merge la locul de muncă.

„Până acum cererea a fost copleșitoare. Am primit cereri din toate părțile și ne dorim să ajutăm pe toată lumea, așa că ne vom concentra și spre ajutorarea comunităților profesionale și familiilor din România. Compania lucrează în momentul de față cu distribuitorii săi locali pentru a identifica modul optim în care vor fi distribuite spray-urile și gelurile de buzunar.” a spus în încheiere Cristian Stanciu, directorul firmei Pro Integrator.

Pro Integrator SRL deține marca proprie ‘Klintensiv’ și comercializează patru game de produse profesionale de dezinfecție și curățare profesională: substanțe dezinfectante pentru uz medical, substanțe de curățenie și dezinfecție pentru uz casnic, produse de îngrijire personală și produse destinate industriei agricole.

Pro Integrator este o companie cu capital privat 100% românesc specializată în producerea și comercializarea de dezinfectanți profesionali pentru operatori publici si privati din sistemul sanitar, precum și de substanțe de dezinfectare si curățare pentru uz casnic și industrial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *