Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Dettol isi continua „Misiunea pentru sanatate” cu un nou eveniment educativ pentru copii

Dettol și ajutoarele sale de nădejde au organizat un nou eveniment pentru părinți și copii din seria „Spală-te corect pe mâini!”, de data aceasta la Ferma Animalelor din Pantelimon. Dettol, Albă ca Zăpada, Sportacus și Stephania, i-au învățat pe copii cum se răspândesc microbii și cât de ușor pot fi ei ținuți departe doar cu apă și săpun.

Cel mai așteptat moment a fost întâlnirea cu animalele de la fermă, iar după ce au hrănit iepurașii, căprițele și poneii,  copiii nu au uitat că igiena mâinilor este extrem de importantă.

Îmbrăcată în Albă ca Zăpada, gazda evenimentului, actrița Ioana Ginghină, s-a jucat și a cântat cu copiii, iar cu ajutorul lui Sportacus și Stephania, i-a învățat pe cei prezenți "Cântecul mânuțelor curate Dettol". După câteva repetiții, copiii au dat o reprezentație îndelung aplaudată de către părinți. Astfel, prin cântec și joc, copiii au învățat cu ușurință regulile spălatului corect pe mâini, iar la final cu toții au devenit premianții Dettol.

Dettol, singura gamă de produse antibacteriene biocide (dezinfectante) recomandată de Societatea Română de Pediatrie, oferă soluţii eficiente pentru o mai bună protecţie în faţa bacteriilor și are ca scop educarea oamenilor pentru practicarea unei igiene corecte. Inovaţia pe care o aduce DETTOL pe piaţa din România o reprezintă dispenserul automat cu senzor pentru săpun lichid dezinfectant, primul sistem automat de spălare a mâinilor fără atingere. Săpunul lichid Dettol distruge 99,9% dintre bacterii printre care bacteriile gram pozitive şi gram negative cum ar fi Enterococcus hirae, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphilococcus aureus, asupra cărora săpunurile antibacteriene obişnuite nu au nici o acţiune.

Pe lângă dispenserul automat Dettol No Touch cu senzor pentru săpun lichid dezinfectant, gama Dettol mai oferă:
· Săpun lichid dezinfectant Dettol – disponibil în trei variante Nutritiv, Calmant și Hidratare
· Săpunul solid antibacterian Dettol – disponibil în patru variante Original, Fresh, Skin Care și Sensitive.

Bucuresti, 12.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *